USB Flash Memorija KINGSTON 64GB Exodia Onyx USB 3.2 Gen 1 (DTXON/64GB)

EAN: 740617332605
GB Code: FL329
Kategorija:

699,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

USB Flash Memorija KINGSTON 64GB Exodia Onyx USB 3.2 Gen 1 (DTXON/64GB) je prenosni uređaj za skladištenje podataka visokog kapaciteta koji vam omogućava da nosite svoje fajlove gde god da idete. Ovaj USB fleš disk poseduje kapacitet od 64 gigabajta, što znači da možete sačuvati veliku količinu fotografija, video snimaka, muzike i drugih digitalnih datoteka.

Exodia Onyx USB 3.2 Gen1 DTXON/64GB je kompatibilan sa USB 3.2 Gen1 standardom, što omogućava brze prenose podataka. To znači da možete brzo prebacivati fajlove sa svog računara na fleš disk i obrnuto. Takođe je kompatibilan sa prethodnim verzijama USB standarda, tako da možete koristiti ovaj uređaj i sa starijim računarima i laptopovima.

Ovaj fleš disk ima modernu i elegantnu crnu boju koja se odlično uklapa u različite stilove. Takođe ima kompaktnu veličinu i izdržljivo kućište koje štiti vaše podatke od oštećenja i prašine.

Jednostavno ga možete priključiti na USB port računara ili bilo kojeg drugog uređaja sa USB priključkom, bez potrebe za dodatnim kablovima ili napajanjem. Ovaj fleš disk je veoma praktičan za prenos i deljenje podataka, bilo da ih koristite u poslovne svrhe ili za ličnu upotrebu.

Uz USB Flash Memorija KINGSTON 64GB Exodia Onyx USB 3.2 Gen 1 (DTXON/64GB), možete biti sigurni da će vaši podaci biti sigurno sačuvani i lako dostupni kada vam zatrebaju.

Specifikacija

Proizvođač

KINGSTON

Model

DTXON/64GB

Interfejs

USB 3.2 Gen 1

Kapacitet

64 GB

Brzina čitanja

Ostalo

Brzina upisa

Ostalo

Boja

Crna

Materijal

Plastika

Dimenzije

60.7 x 21 x 10.2 mm

Težina

8 g

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

60 meseci