USB Flash Memorija APACER Fingerprint 64GB USB 3.0 Srebrni (AH650)

EAN: 4712389913081
GB Code: 971
Kategorija:

3.790,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

USB Flash Memorija APACER Fingerprint 64GB USB 3.0 Srebrni (AH650) pruža brz prenos podataka i dodatnu sigurnost. Ovaj USB uređaj ima integrisan senzor otiska prsta koji omogućava jednostavan pristup podacima i zaštitu od neovlašćenog pristupa.

Kapacitet od 64GB pruža dovoljno prostora za čuvanje velikog broja fajlova, kao što su dokumenti, slike, muzika i video zapisi. USB 3.0 tehnologija omogućava brzi prenos podataka, što znači da možete brzo kopirati ili prebacivati fajlove sa ovog drajva na računar ili druge uređaje.

Jedna od glavnih karakteristika ovog uređaja je senzor otiska prsta. Kada konfigurišete svoj otisak prsta na drajvu, možete koristiti svoj otisak prsta kao šifru za pristup podacima. To znači da samo vi možete otvoriti drajv i pristupiti fajlovima. Ova dodatna sigurnost čini ovaj USB drajv idealnim za čuvanje osetljivih ili privatnih podataka.

USB Flash Memorija APACER Fingerprint 64GB USB 3.0 Srebrni (AH650) je izuzetno praktičan i jednostavan za korišćenje. Dovoljno je da prislonite prst na senzor otiska prsta kako biste otključali drajv i pristupili podacima. Nema potrebe za upisivanjem šifre ili korisničkog imena. Ovaj drajv je takođe kompatibilan sa različitim operativnim sistemima, što ga čini pogodnim za upotrebu na različitim uređajima.

Srebrna boja ovog drajva daje mu elegantan i modern izgled, a kompaktni dizajn čini ga praktičnim za nošenje u džepu ili torbici. Bez obzira da li ga koristite za posao, školu ili privatne potrebe, Apacer Fingerprint 64GB USB 3.0 AH650 je pouzdan i siguran izbor za skladištenje i prenos podataka.

Specifikacija

Proizvođač

APACER

Model

AH650

Interfejs

USB 3.0

Kapacitet

64 GB

Brzina čitanja

Ostalo

Brzina upisa

Ostalo

Boja

Srebrna

Materijal

Plastika

Čitač otisaka prstiju

Da

Dimenzije

64.4 x 22.8 x 10.3 mm

Težina

\

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

24 meseci