Slušalice TNB Stream Foldable Crno Crevene

EAN: 3303170088159
GB Code: HS184
Kategorija:

990,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Slušalice TNB Stream Foldable u crno-crvenoj kombinaciji su moderni audio uređaji koji se mogu saviti radi lakšeg prenosa i skladištenja.

TNB Stream Foldable slušalice su elegantnog dizajna, kombinujući crnu i crvenu boju, što im daje moderan i atraktivan izgled. Ove slušalice su prenosive jer su sklopive, što znači da se mogu kompaktno preklopiti radi lakšeg nošenja u torbi ili rancu.

One koriste žično povezivanje, što znači da se priključuju na vaš uređaj putem audio kabela (obično 3,5 mm priključka). Ovo ih čini kompatibilnim sa raznim uređajima poput pametnih telefona, tableta, laptopova, i drugih uređaja sa standardnim audio izlazom.

Kvalitet zvuka ovih slušalica je obično dobar, pružajući jasan zvuk za muziku, filmove ili razgovore. Imaju ugrađen mikrofon koji omogućava i upotrebu za hands-free pozive kada su povezane sa pametnim telefonom.

Slušalice TNB Stream Foldable su udobne za nošenje zahvaljujući mekanim jastučićima na slušalicama i podesivom nagibu, što omogućava prilagođavanje veličine kako bi se što bolje uklopile na vaše uši.

Kabl ovih slušalica obično ima ugrađeni daljinski upravljač sa tasterima za kontrolu jačine zvuka i zaustavljanje reprodukcije, što čini korisničko iskustvo praktičnim i jednostavnim.

U zaključku, TNB Stream Foldable slušalice su praktičan izbor za ljude koji traže prenosive slušalice sa dobrim kvalitetom zvuka i udobnim dizajnom. Kombinacija crne i crvene boje doprinosi njihovom atraktivnom izgledu.

Specifikacija

Proizvođač

TNB

Model slušalica

Stream Foldable

Tip slušalica

Standardne slušalice

Audio sistem

Stereo

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

3.5 mm

Gejming

Ne

Redukcija pozadinske buke

Ne

Dužina kabla

1.2 m

Prečnik zvučnika

40 mm

Donja granica frekventnog opsega

20 Hz

Gornja granica frekventnog opsega

20000 Hz

Impedansa

32 Ohm

True wireless (TWS)

Ne

Boja

Crna, Crvena

Garancija

24 meseci