Podloga za Miš Thermaltake GMP-TTP-BLKSMS-01 Crna

EAN: 841163072165
GB Code: PAD137
Kategorija:

1.590,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Podloga za miš Thermaltake GMP-TTP-BLKSMS-01 Crna je visokokvalitetna podloga dizajnirana za gejmere i profesionalce koji traže pouzdanu i trajnu površinu za precizno upravljanje mišem.

Materijal: Podloga je napravljena od kvalitetne tkanine koja omogućava glatko klizanje miša i izuzetnu preciznost. Materijal je otporan na habanje, što garantuje dugotrajnu upotrebu bez gubitka performansi.

Površina optimizovana za senzore: Površina podloge je optimizovana tako da podržava kako optičke tako i laserske miševe, pružajući izuzetnu tačnost praćenja pokreta bez ikakvih smetnji ili prekida.

Protivklizna osnova: Donja strana podloge je opremljena gumiranom protivkliznom bazom koja osigurava da podloga ostane čvrsto na mestu čak i tokom intenzivnih gejming sesija. Ovo omogućava igračima da održe kontrolu i stabilnost miša.

Robustan dizajn: Thermaltake je poznat po izradi proizvoda koji su i funkcionalni i estetski privlačni. Crna boja i minimalistički dizajn čine ovu podlogu elegantnim dodatkom svakom radnom stolu ili gejming okruženju.

Velika dimenzija: Podloga dolazi u velikoj veličini, što omogućava dovoljno prostora za slobodno kretanje miša. To je posebno korisno za igrače koji preferiraju niske DPI podešavanja i trebaju više prostora za manevarske pokrete.

Održavanje: Lako se čisti i održava, što je važno za očuvanje optimalne funkcionalnosti i higijene.

Podloga za miš Thermaltake GMP-TTP-BLKSMS-01 Crna je idealan izbor za sve koji traže pouzdanu, trajnu i funkcionalnu podlogu koja će im pružiti prednost u igrama i pomoći u preciznim radnjama pri korišćenju miša u profesionalne svrhe.

Dodatne karakteristike:

  • Vodootporna površina
  • Debljina podloge 4 mm
  • Prošivene ivice

Specifikacija

Proizvođač

Thermaltake

Model podloge

GMP-TTP-BLKSMS-01

Materijal podloge

Tkanina

Tip podloge

Klasična podloga

Neklizajuća podloga

Da

Boja

Crna

Dimenzije podloge

360 x 330 mm

Garancija

24 meseci