Podloga za miš MotoSpeed P70

EAN: \
GB Code: PAD075
Kategorija:

390,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Podloga za miš MotoSpeed P70 je vrhunska gejmerska podloga koja će unaprediti vaše gejming iskustvo. Sa svojim naprednim dizajnom i kvalitetnim materijalom, ova podloga pruža izuzetnu kontrolu i preciznost tokom igranja.

Podloga za miš MotoSpeed P70 ima specijalno dizajniranu teksturiranu površinu koja omogućava glatko klizanje miša, istovremeno pružajući optimalno prianjanje za precizne pokrete. Bez obzira na vrstu miša koju koristite, ova podloga će vam omogućiti stabilnost i tačnost, omogućavajući vam brze reakcije i visoku preciznost tokom gejming sesija.

Površina podloge za miša MotoSpeed P70 je izrađena od visokokvalitetnog materijala koji je otporan na habanje i dugotrajan. Možete biti sigurni da će podloga zadržati svoj kvalitet tokom dužeg vremenskog perioda, čak i pri intenzivnom korišćenju. Ova izdržljivost omogućava dugotrajno uživanje u vrhunskim performansama podloge.

Podloga za miša MotoSpeed P70 ima srednju veličinu koja odgovara većini gejmerskih postavki. Možete je lako postaviti na radni sto ili bilo koju drugu ravnu površinu. Takođe je prenosiva, što znači da je možete lako nositi sa sobom na gejming događanja ili putovanja.

Dizajn podloge za miša MotoSpeed P70 je moderno elegantan. Crna boja podloge sa diskretnim MotoSpeed logotipom pruža profesionalan izgled koji se lako uklapa u različite gejmerske postavke. Ova podloga će dodati estetsku vrednost vašem gejming prostoru, istovremeno pružajući funkcionalnost i udobnost tokom igre.

Podloga za miša MotoSpeed P70 je odličan izbor za gejmere koji žele unaprediti svoje gejming performanse. Sa svojom teksturiranom površinom, izdržljivim materijalom i elegantnim dizajnom, ova podloga će vam omogućiti veću kontrolu, preciznost i udobnost tokom intenzivnih gejming sesija.

Specifikacija

Proizvođač

MotoSpeed

Model podloge

P70

Tip podloge

Gejmerska

Materijal podloge

Tekstil i guma

Dimenzije podloge

300 x 250 x 3mm

Težina

157 g

Boja

Višebojna

Dizajn podloge

Slika

Neklizajuća podloga

Da

Prošivene ivice

Da

Oslonac za zglob

Ne

Napajanje podloge

\

Pozadinsko osvetljenje

Ne

USB port

\

Pakovanje

Bez kutije

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača