Podloga za miš MARVO G39 Gravity G1

EAN: \
GB Code: PAD045
Kategorija:

899,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Podloga za miš MARVO G39 Gravity G1 je vrhunska podloga namenjena svim igračima i korisnicima računara koji žele da unaprede svoje iskustvo korišćenja miša. Sa svojim inovativnim dizajnom i visokim performansama, ova podloga pruža optimalnu ravnotežu između kontrole, brzine i udobnosti.

MARVO G39 Gravity G1 podloga je izrađena od visokokvalitetnih materijala koji omogućavaju glatko i precizno kretanje miša. Njena teksturirana površina obezbeđuje optimalno prianjanje miša, što omogućava precizno ciljanje i brze pokrete tokom igre. Bez obzira na vrstu igre ili zadatka koji obavljate, ova podloga pruža izuzetnu kontrolu nad mišem.

Dimenzije Podloga za miš MARVO G39 Gravity G1 su prilagođene standardnim veličinama miševa, pružajući vam dovoljno prostora za slobodno kretanje. Bilo da je u pitanju precizno ciljanje ili brzi pokreti, ova podloga omogućava glatko i neometano kretanje miša, bez ikakvih prepreka ili ograničenja.

Podloga je takođe opremljena antiderapirajućom bazom koja osigurava čvrsto prianjanje na podlozi i sprečava klizanje tokom intenzivnih gejming sesija. Možete biti sigurni da će podloga ostati stabilna i sigurna tokom igre, omogućavajući vam da se potpuno fokusirate na svoje performanse.

MARVO G39 Gravity G1 podloga ima i estetski atraktivan dizajn. Sa svojim modernim i privlačnim grafičkim detaljima, ova podloga će sigurno unaprediti izgled vašeg radnog prostora ili gejming setup-a. Bez obzira na stil koji preferirate, ova podloga će se uklopiti sa svakim ambijentom.

Podloga za miš MARVO G39 Gravity G1 ima vrhunsku podršku za svoje gejming ili radne potrebe. Preciznost, kontrola i udobnost su zajamčeni, pružajući vam prednost i poboljšavajući vašu igru. Bez obzira na vaše ciljeve i zahteve, ova podloga će vas impresionirati svojim performansama i kvalitetom izrade.

Specifikacija

Proizvođač

MARVO

Model podloge

G39

Tip podloge

Gejmerska

Materijal podloge

Tekstil i guma

Dimenzije podloge

450 x 400 x 3 mm

Težina

430 g

Boja

Višebojna

Dizajn podloge

Slika

Neklizajuća podloga

Da

Prošivene ivice

Da

Oslonac za zglob

Ne

Napajanje podloge

\

Pozadinsko osvetljenje

Ne

USB port

\

Pakovanje

Kutija

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača