Podloga za miš MARVO G22

EAN: 6932391915516
GB Code: PAD070
Kategorija:

790,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Podloga za miš MARVO G22 je visokokvalitetan gejmerski dodatak koji će unaprediti vaše gejming iskustvo na viši nivo. Sa svojim specijalizovanim dizajnom i vrhunskim materijalom, ova podloga pruža izuzetnu kontrolu i preciznost tokom igranja.

Podloga za miša MARVO G22 ima glatku i teksturiranu površinu koja omogućava lako klizanje miša, istovremeno pružajući optimalno prianjanje za precizne pokrete. Bez obzira na vrstu miša koju koristite, ova podloga će vam pružiti stabilnost i tačnost, omogućavajući vam da brzo reagujete i postignete visoku preciznost tokom igre.

Površina podloge za miša MARVO G22 je otporna na habanje, što osigurava dugotrajnu izdržljivost čak i pri intenzivnom korišćenju. Možete biti sigurni da će podloga zadržati svoju kvalitetu tokom dužeg vremenskog perioda, omogućavajući vam da se fokusirate na igru bez brige o habanju ili oštećenju podloge.

Podloga za miš MARVO G22 ima univerzalnu veličinu koja je prikladna za različite gejmerske postavke. Možete je lako postaviti na radni sto ili bilo koju drugu ravnu površinu. Takođe je prenosiva, što znači da je možete lako poneti sa sobom na gejming događanja ili putovanja.

Dizajn podloge za miša MARVO G22 je moderan i elegantan. Crna boja podloge pruža sofisticiran izgled koji se lako uklapa u različite gejmerske postavke. Ova podloga će doprineti vizuelnom atraktivitetu vašeg gejming prostora, pružajući vam estetski dojam koji odgovara vašem stilu.

Podloga za miš MARVO G22 je odličan izbor za gejmere koji žele poboljšati svoje gejming performanse. Sa svojom glatkom površinom, izdržljivim materijalom i privlačnim dizajnom, ova podloga će vam omogućiti veću kontrolu, preciznost i udobnost tokom igranja igara.

Specifikacija

Proizvođač

MARVO

Model podloge

G22

Tip podloge

Gejmerska

Materijal podloge

Tekstil i guma

Dimenzije podloge

320 x 270 x 3 mm

Težina

\

Boja

Višebojna

Dizajn podloge

Slika

Neklizajuća podloga

Da

Prošivene ivice

Da

Oslonac za zglob

Ne

Napajanje podloge

\

Pozadinsko osvetljenje

Ne

USB port

\

Pakovanje

Kutija

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača