Podloga za miš CANYON CND-CMP5 Crna

EAN: \
GB Code: PAD064
Kategorija:

550,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Podloga za miš Canyon CND-CMP5 Crna je visokokvalitetna podloga koja će unaprediti vaše iskustvo pri korišćenju miša. Sa svojim modernim dizajnom i optimalnim performansama, ova podloga pruža udobnost, preciznost i stabilnost tokom rada ili igranja.

Podloga za miš Canyon CND-CMP5 Crna ima glatku teksturiranu površinu koja omogućava lako i neometano klizanje miša. Ova površina pruža optimalno prianjanje miša i precizno praćenje pokreta, bez obzira na vrstu miša koju koristite. Bez trzanja ili usporavanja, možete očekivati brze i precizne rezultate tokom svakog poteza.

Površina podloge za miša Canyon CND-CMP5 Crna je izrađena od visokokvalitetnog materijala koji je dugotrajan i otporan na habanje. Ovo obezbeđuje dugotrajnu upotrebu podloge bez gubitka kvaliteta ili performansi tokom vremena. Bez obzira na intenzitet korišćenja, možete se osloniti na trajnost ove podloge.

Podloga za miša Canyon CND-CMP5 Crna ima srednje dimenzije, što je idealno za većinu radnih površina. Bez obzira da li je koristite kod kuće, u kancelariji ili tokom putovanja, lako ćete je postaviti i prilagoditi svojim potrebama. Ova podloga je takođe prenosiva, što vam omogućava da je lako nosite sa sobom i koristite bilo gde.

Dizajn podloge za miša Canyon CND-CMP5 Crna je moderno elegantan. Crna boja podloge sa diskretnim Canyon logotipom pruža profesionalan izgled koji se lako uklapa u različite radne ili gejmerske postavke. Ova podloga će dodati estetsku vrednost vašem radnom prostoru i istovremeno pružiti funkcionalnost i udobnost tokom korišćenja miša.

Podloga za miš Canyon CND-CMP5 Crna je pouzdana i efikasna podloga koja će unaprediti vašu produktivnost i igračke sposobnosti. Sa svojom glatkom teksturiranom površinom, dugotrajnim materijalom i elegantnim dizajnom, ova podloga će vam pružiti udobnost, preciznost i stabilnost tokom svakodnevnog rada ili igranja igara.

Specifikacija

Proizvođač

CANYON

Model podloge

CND-CMP5

Tip podloge

Gejmerska

Materijal podloge

Tekstil i guma

Dimenzije podloge

350 x 250 x 3 mm

Težina

\

Boja

Crna

Dizajn podloge

Jednobojna

Neklizajuća podloga

Da

Prošivene ivice

Da

Oslonac za zglob

Ne

Napajanje podloge

\

Pozadinsko osvetljenje

Ne

USB port

\

Pakovanje

Kutija

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača