Podloga za miš A4 TECH B-081S Crna

EAN: \
GB Code: PAD036
Kategorija:

690,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Podloga za miš A4 TECH B-081S Crna je pouzdana i funkcionalna gaming podloga koja će unaprediti vaše gejming iskustvo. Sa svojom glatkom i preciznom površinom, ova podloga omogućava neometano kretanje miša i precizno praćenje pokreta.

Izrađena od kvalitetnih materijala, ova podloga je dizajnirana da bude izdržljiva i otporna na habanje. Možete računati na dugotrajnu upotrebu bez gubitka performansi. Donja strana podloge je dizajnirana sa anti-kliznim teksturama koje osiguravaju stabilnost i sprečavaju klizanje tokom intenzivnih gejming sesija.

Podloga za miš A4 TECH B-081S Crna dolazi u kompaktnoj veličini koja je pogodna za manje radne površine ili za one koji preferiraju kompaktnije podloge. Bez obzira na svoju veličinu, ova podloga pruža dovoljno prostora za udobno korišćenje miša i slobodu pokreta.

Dizajn podloge je jednostavan i elegantan, sa crnom bojom koja se lako uklapa u bilo koju radnu ili gejming okolinu. Neupadljiv, ali praktičan dizajn omogućava vam da se fokusirate na svoju igru bez ometanja.

Podloga za miš A4 TECH B-081S Crna je idealan izbor za gejmere koji traže pouzdanu podlogu koja će pružiti glatko i precizno kretanje miša. Sa svojim kvalitetom izrade, funkcionalnošću i jednostavnim dizajnom, ova podloga će vam pomoći da postignete bolje rezultate tokom vaših gejming sesija.

Specifikacija

Proizvođač

A4 TECH

Model podloge

B-081

Tip podloge

Gejmerska

Materijal podloge

Tekstil i guma

Dimenzije podloge

350 x 280 x 2 mm

Težina

\

Boja

Crna

Dizajn podloge

Jednobojna

Neklizajuća podloga

Da

Prošivene ivice

Da

Oslonac za zglob

Ne

Napajanje podloge

\

Pozadinsko osvetljenje

Ne

USB port

\

Pakovanje

Kutija

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača