Mikrofon Trust GXT 212 Crni

EAN: 8713439237917
GB Code: MIC009
Kategorija:

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Mikrofon Trust GXT 212 Crni je mikrofon visokog kvaliteta koji je namenjen za snimanje zvuka, podcasting, streaming, gejming i druge audio aktivnosti. Evo nekoliko ključnih karakteristika ovog mikrofona:

1. Kvalitet zvuka: Trust GXT 212 Crni pruža čist i jasan zvuk. Opremljen je kondenzatorskim mikrofonom koji omogućava visokokvalitetno snimanje zvuka sa preciznošću.

2. Jednostavnost upotrebe: Mikrofon se jednostavno povezuje putem USB priključka, što omogućava brzu i jednostavnu instalaciju. Nema potrebe za dodatnim drajverima ili softverom. Samo ga priključite i koristite.

3. Podesivost: Trust GXT 212 Crni ima fleksibilnu ruku koja omogućava podešavanje ugla mikrofona. Možete ga prilagoditi prema svojim potrebama i postići optimalan položaj za snimanje zvuka.

4. Smanjenje buke: Mikrofon ima ugrađenu funkciju smanjenja buke koja pomaže u filtriranju neželjenih pozadinskih zvukova. To omogućava snimanje čistog zvuka bez smetnji.

5. Stabilna podloga: Trust GXT 212 Crni dolazi sa stabilnom postoljem koje obezbeđuje sigurno držanje mikrofona. To vam omogućava da ga postavite na stol ili radnu površinu bez brige o padu ili pomeranju.

6. Kompatibilnost: Mikrofon je kompatibilan sa različitim operativnim sistemima, uključujući Windows, Mac i Linux. Može se koristiti sa različitim aplikacijama za snimanje, streaming, gejming ili podcasting.

Mikrofon Trust GXT 212 Crni je pouzdan mikrofon koji pruža kvalitetno snimanje zvuka i pogodan je za različite vrste audio aktivnosti. Bez obzira da li se bavite gejmingom, podcastingom ili streamingom, ovaj mikrofon će vam omogućiti da snimite zvuk visokog kvaliteta i izražavate se na jasan i profesionalan način.

Specifikacija

Proizvođač

Trust

Model

GXT 212

Tip mikrofona

Kodenzatorski

Gejming

Da

Namena

Desktop

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

3.5 mm, USB

Dužina kabla

1.8 m

Osetljivost mikrofona

-45 dB

Donja granica frekventnog opsega

50 Hz

Gornja granica frekventnog opsega

16000 Hz

Impedansa

2200 Ohm

Usmerenost mikrofona

Višesmerni

Postolje

Da

Tip postolja

Stono

Boja

Crna

Težina

147 g

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

24 meseci