Mikrofon Marvo Mic 02 Crni

EAN: 6932391917930
GB Code: MIC040
Kategorija:

2.290,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Mikrofon Marvo Mic 02 Crni je mikrofon visokog kvaliteta namenjen za snimanje zvuka, podcasting, streaming i druge audio aktivnosti. Evo nekoliko ključnih karakteristika ovog mikrofona:

1. Kvalitet zvuka: Marvo Mic 02 Crni pruža izuzetno jasan i čist zvuk. Opremljen je visokoosetljivim kondenzatorskim mikrofonom koji snima zvukove sa velikom preciznošću i detaljima.

2. Jednostavnost upotrebe: Mikrofon se jednostavno povezuje putem 3.5 mm priključka, što omogućava brzu i jednostavnu instalaciju. Nema potrebe za dodatnim drajverima ili softverom. Samo ga priključite i koristite.

3. Podesivost: Marvo Mic 02 Crni ima fleksibilnu ruku koja omogućava podešavanje ugla mikrofona. Možete ga prilagoditi prema svojim potrebama i postići optimalan položaj za snimanje zvuka.

4. Smanjenje buke: Mikrofon ima ugrađenu funkciju smanjenja buke koja pomaže u filtriranju neželjenih pozadinskih zvukova. To vam omogućava da snimate čist zvuk bez smetnji.

5. Kompatibilnost: Mikrofon je kompatibilan sa različitim operativnim sistemima, uključujući Windows i Mac. Može se koristiti sa različitim aplikacijama za snimanje, streaming ili podcasting.

Mikrofon Marvo Mic 02 Crni je pouzdan mikrofon koji pruža visokokvalitetno snimanje zvuka i pogodan je za različite vrste audio aktivnosti. Bilo da ste profesionalni snimatelj, strimer ili podcast autor, ovaj mikrofon može biti odličan izbor za vas.

Specifikacija

Proizvođač

MARVO

Model

Mic 02

Tip mikrofona

Vokalni

Namena

Desktop

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

3.5 mm

Dužina kabla

1.5 m

Osetljivost mikrofona

-38 dB ± 3 dB

Donja granica frekventnog opsega

50 Hz

Gornja granica frekventnog opsega

16000 Hz

Impedansa

2200 Ohm

Usmerenost mikrofona

Višesmerni

Postolje

Da

Tip postolja

Stono

Boja

Crna

Dimenzije

6 x 5 mm

OS podrška

Windows

Garancija

24 meseci