Tastatura Philips G405 (Red Switch) Crna

EAN: /
GB Code: KEYB208
Kategorija:

4.599,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura Philips G405 (Red Switch) je crna tastatura koja se ističe svojim visokokvalitetnim materijalima, pouzdanošću i performansama. Ova tastatura je posebno dizajnirana za gejmere i korisnike koji zahtevaju brzo i precizno kucanje.

G405 tastatura je opremljena sa Crvenim prekidačima (Red Switch) koji omogućavaju brze reakcije i linearno kretanje tastera. Ovi prekidači su poznati po svojoj niskoj sili pritiska i brzom odzivu, čime se smanjuje vreme od pritiska na taster do registovanja komande. Ovo je posebno korisno za gejming, gde svaka milisekunda može biti presudna.

Dizajn tastature je minimalistički i ergonomski, sa odvojenim numeričkim delom. Tasteri su postavljeni u ravni, omogućavajući prirodan i udoban položaj prstiju tokom kucanja. Takođe, tastatura poseduje pozadinsko osvetljenje koje omogućava korišćenje u uslovima smanjene osvetljenosti ili u mraku.

Philips G405 tastatura takođe ima mogućnost anti-ghostinga, što znači da može registrovati pritisak više tastera istovremeno, bez ikakvog gubitka signala. Ovo je veoma važno u gejmingu gde se često koriste kombinacije tastera.

Pored toga, tastatura ima dodatne multimedijalne tasteri koji omogućavaju brz pristup različitim funkcijama kao što su kontrola zvuka, reprodukcija/pauza, prethodna/sledeća pesma i još mnogo toga. Ovi tasteri olakšavaju upravljanje medijima tokom rada ili gejming sesija.

Philips G405 tastatura je izrađena od visokokvalitetnih materijala koji obezbeđuju izdržljivost i dugotrajnost. Tastatura je kompaktna, ali istovremeno teška, što pruža stabilnost i sprečava klizanje tokom upotrebe.

Ukratko, Philips G405 tastatura (Red Switch) je visokokvalitetni gejmerski uređaj koji kombinuje brz odziv, preciznost i udobnost. Ova tastatura je idealna za gejmere i sve korisnike koji zahtevaju izuzetne performanse prilikom kucanja ili igranja igara.

Specifikacija

Proizvođač

Philips

Model tastature

G405 (Red Switch)

Tip tastature

Mehanička

Komplet

Ne

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

USB

Gejming

Da

Veličina tastature

Full Size

Slovni raspored

En (US)

Tip tastera

Mehanički

Numerički deo

Da

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Ne

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Da

Boja

Crna

Dimenzije

444 x 132 x 35 mm

OS podrška

Windows

Garancija

24 meseci