Tastatura Motospeed CK76 Crna

EAN: 6953460501652
GB Code: KEYB362
Kategorija:

6.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura Motospeed CK76 je crna tastatura koja je posebno dizajnirana za gejming entuzijaste. Ova tastatura kombinuje funkcionalnost, performanse i estetiku kako bi pružila vrhunsko iskustvo tokom igranja.

CK76 ima kompaktan dizajn bez numeričkog dela, što je čini pogodnom za gejming i prostorno efikasnom na radnoj površini. Tasteri su postavljeni sa mehaničkim prekidačima, koji pružaju brz i taktički odziv prilikom pritiskanja. Ovi prekidači su otporni na habanje i dugotrajni, obezbeđujući pouzdanost tokom intenzivnih igračkih sesija.

Ova tastatura se povezuje putem USB kabla, što je čini kompatibilnom sa većinom računara i laptopova. Takođe, tastatura ima Anti-Ghosting funkciju koja sprečava greške prilikom istovremenog pritiskanja više tastera, što je posebno važno za brze gejming akcije.

CK76 ima prilagodljivo pozadinsko osvetljenje koje omogućava izbor između različitih boja i efekata osvetljenja. Možete personalizovati osvetljenje prema svojim željama i stvoriti atmosferu koja odgovara vašem stilu ili igrama koje igrate.

Dodatno, tastatura ima dodatne multimedijalne tastera za brz pristup kontrolama reprodukcije, jačine zvuka i drugim funkcijama. Ovi tasteri vam omogućavaju da prilagodite muziku ili video tokom igranja bez prekida igre.

Ukratko, tastatura Motospeed CK76 crne boje je gejming tastatura koja kombinuje kompaktni dizajn, mehaničke prekidače, prilagodljivo osvetljenje, Anti-Ghosting funkciju i multimedijalne tastera. Sa ovim funkcijama, tastatura pruža sve što je potrebno za vrhunsko gejming iskustvo sa preciznošću, udobnošću i stilom.

Specifikacija

Proizvođač

MotoSpeed

Model tastature

CK76

Tip tastature

Mehanička

Komplet

Ne

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

USB

Gejming

Da

Veličina tastature

Full Size

Slovni raspored

En (US)

Tip tastera

Mehanički

Broj multimedijalnih tastera

12

Numerički deo

Da

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Ne

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Da

Osvetljenje

RGB Osvetljenje

Boja

Crna

Dimenzije

440 x 158.60 x 39.94 mm

OS podrška

Windows

Garancija

24 meseci