Tastatura Marvo Scorpion KG901 Crna

EAN: 6932391920954
GB Code: KEYB097
Kategorija:

4.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura Marvo Scorpion KG901 Crna se ističe svojim modernim dizajnom i brojnim funkcionalnostima. Namenjena je igračima i korisnicima koji traže visok kvalitet i performanse prilikom kucanja.

KG901 dolazi sa pozadinskim osvetljenjem u više boja, što omogućava prilagođavanje osvetljenja prema vašim preferencijama i estetskom ukusu. Osvetljenje tastature čini je atraktivnom i olakšava kucanje i navigaciju čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Tastatura ima mehaničke tastere sa plavim prekidačima, koji pružaju odzivno i taktilno kucanje. Ti prekidači su poznati po svom izdržljivosti i dugotrajnosti, osiguravajući pouzdanost i preciznost tokom dugotrajne upotrebe. Svaki taster ima pojedinačno osvetljenje, što omogućava prilagođavanje svakog tastera prema vašim željama.

Marvo Scorpion KG901 podržava anti-ghosting i N-key rollover funkcije, što znači da tastatura može registrovati istovremeno pritiskanje više tastera bez gubitka komande. Ovo je posebno korisno prilikom igranja igara koje zahtevaju brze i istovremene tastaturske komande.

Tastatura ima dodatne multimedijske tastera za jednostavno podešavanje zvuka, reprodukciju i pauziranje medija, kao i taster za kontrolu osvetljenja. Ovi tasteri pružaju praktičnost i olakšavaju pristup važnim funkcijama tokom rada ili igranja.

Povezivanje tastature sa računarom je jednostavno putem USB priključka. Tastatura je kompatibilna sa različitim operativnim sistemima, uključujući Windows i macOS.

Tastatura Marvo Scorpion KG901 Crna je visokokvalitetan izbor sa mehaničkim tasterima, prilagodljivim RGB osvetljenjem, dodatnim multimedijskim tasterima i funkcijama kao što su anti-ghosting i N-key rollover. Ova tastatura će pružiti preciznost, brzinu i udobnost tokom vašeg kucanja i igranja.

Dodatne karakteristike:

  • Plavi Switch
  • Program za podešavanja

https://www.youtube.com/watch?v=18QBuolI2BM

Specifikacija

Proizvođač

MARVO

Model tastature

Scorpion KG901

Tip tastature

Mehanička

Komplet

Ne

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

USB

Gejming

Da

Veličina tastature

Srednja tastatura (TKL)

Slovni raspored

En (US)

Tip tastera

Mehanički

Broj programabilnih tastera

5

Numerički deo

ne

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Ne

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Da

Osvetljenje

Led osvetljenje

Boja

Crna

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

24 meseci