Tastatura Marvo Scorpion K659 Crna

EAN: 6932391922767
GB Code: KEYB256
Kategorija:

2.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura Marvo Scorpion K659 je crna tastatura koja se ističe svojim modernim dizajnom i funkcionalnostima. Ova tastatura je namenjena gejmerima i korisnicima koji traže odlične performanse i udobnost tokom korišćenja.

K659 tastatura ima standardni raspored tastera sa QWERTY rasporedom slova, što je uobičajeno za tastature na srpskom jeziku. Tasteri su postavljeni u ravni, pružajući prirodan osećaj prilikom kucanja. Takođe, tastatura ima odvojen numerički deo koji je praktičan za obavljanje numeričkih zadataka.

Tastatura Marvo Scorpion K659 ima pozadinsko osvetljenje u više boja, što omogućava personalizaciju i stvaranje vizuelno atraktivnog efekta prilikom korišćenja. Osvetljenje tastature može se prilagoditi po želji korisnika, a neki modeli imaju i dodatne efekte kao što su pulsiranje ili promena boja.

Ova tastatura takođe ima dodatne multimedijalne tasteri koji omogućavaju brz pristup različitim funkcijama kao što su kontrola zvuka, reprodukcija/pauza, prethodna/sledeća pesma i još mnogo toga. Ovi tasteri olakšavaju upravljanje medijima tokom rada ili gejming sesija.

Tastatura Marvo Scorpion K659 je izrađena od kvalitetnih materijala i pruža stabilnost tokom korišćenja. Dizajn tastature je kompaktan i ergonomski, što omogućava udobno kucanje bez zamora prstiju.

Ukratko, tastatura Marvo Scorpion K659 je gejmerska tastatura koja pruža odlične performanse, udobnost i stil. Sa prilagodljivim osvetljenjem i dodatnim multimedijalnim tasterima, ova tastatura je odličan izbor za gejmere i sve one koji žele napredne funkcije i kvalitetnu tastaturu.

Specifikacija

Proizvođač

MARVO

Model tastature

Scorpion K659

Tip tastature

Standardna

Komplet

Ne

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

USB

Gejming

Da

Veličina tastature

Srednja tastatura (TKL)

Slovni raspored

En (US)

Tip tastera

Membranski

Numerički deo

ne

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Ne

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Da

Osvetljenje

RGB Osvetljenje

Boja

Crna

OS podrška

Windows

Garancija

24 meseci