Tastatura Genius Slimstar 126 Crna

EAN: 4710268257950
GB Code: KEYB149
Kategorija:

1.150,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura Genius Slimstar 126 je crna tastatura koja se ističe svojim tankim i elegantnim dizajnom. Ova tastatura je namenjena korisnicima koji traže praktičnu i kompaktnu tastaturu za svakodnevnu upotrebu.

Slimstar 126 tastatura ima kompaktan dizajn sa smanjenim brojem tastera, što je čini veoma praktičnom za upotrebu na manjim radnim površinama ili u pokretu. Zahvaljujući svom tankom profilu, tastatura se lako može smestiti u torbu ili ranac kada putujete.

Ključevi na tastaturi su postavljeni u redove sa minimalnim razmacima između njih, što omogućava udobno kucanje i brzu reakciju prilikom kucanja. Tastatura takođe ima odvojeni numerički deo, što je pogodno za korisnike koji često koriste numeričke tastere.

Tastatura se povezuje putem USB kabla, pružajući stabilnu vezu sa računarom. Ovo omogućava jednostavno i brzo povezivanje tastature sa vašim računarom ili laptopom.

Slimstar 126 tastatura je jednostavna i funkcionalna, bez dodatnih naprednih funkcija. To je idealna tastatura za korisnike koji traže osnovne tastaturske funkcionalnosti bez dodatnih komplikacija.

Tastatura je crne boje, koja pruža neutralan i elegantan izgled. Ova boja se lako uklapa u različite radne ili kućne okruženja.

Slimstar 126 tastatura je pristupačna i pruža osnovne funkcionalnosti po povoljnoj ceni. Ova tastatura je posebno pogodna za svakodnevnu upotrebu, pisanje tekstova, slanje e-pošte i druge osnovne zadatke.

Ukratko, tastatura Genius Slimstar 126 je crna tastatura sa tankim dizajnom i osnovnim funkcionalnostima. Sa kompaktnim dizajnom, odvojenim numeričkim delom i stabilnom USB vezom, ova tastatura pruža praktično i udobno iskustvo kucanja za svakodnevnu upotrebu.

Specifikacija

Proizvođač

Genius

Model tastature

Slimstar 126

Tip tastature

Standardna

Komplet

Ne

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

USB

Gejming

Ne

Veličina tastature

Full Size

Slovni raspored

YU

Tip tastera

Membranski

Numerički deo

Da

Nisko-profilni tasteri

Da

Oslonac za dlanove

Ne

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Ne

Boja

Crna

OS podrška

Windows

Garancija

24 meseci