Tastatura Fantech MK852 Max Core Crna

EAN: 8600412600205
GB Code: KEYB078
Kategorija:

5.990,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
 • Pokupite lično
 • Besplatno
 • Dostava kurirskom službom City Express
 • Dostava 2-3 radna dana
 • Dostava kurirskom službom Postexpress
 • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura Fantech MK852 Max Core Crna se ističe svojim modernim dizajnom i visokim performansama. Ova tastatura je namenjena za igrače i zahtevne korisnike koji traže visok kvalitet i preciznost prilikom kucanja.

MK852 Max Core dolazi sa pozadinskim RGB osvetljenjem, koje omogućava prilagođavanje osvetljenja u različitim bojama i efektima. Ovo osvetljenje ne samo da pruža estetski dojam, već i omogućava bolju vidljivost tastera u uslovima slabog osvetljenja.

Tastatura ima tasteri mehaničkog tipa koji pružaju odzivno i taktičko kucanje. Ovi mehanički tasteri su dugotrajni i izdržljivi, pružajući vam pouzdanost i preciznost tokom dugotrajnog korišćenja. Svaki taster ima pojedinačni RGB osvetljeni pozadinski efekat, što čini tastaturu atraktivnom i omogućava vam prilagođavanje svake pojedinačne tastere.

MK852 Max Core ima anti-ghosting i N-key rollover funkcije, što znači da tastatura može registrovati istovremeno pritiskanje više tastera bez ikakvog gubljenja komande. Ovo je od ključnog značaja za igrače koji zahtevaju brzo i precizno kucanje tokom intenzivnih igračih sesija.

Tastatura ima dodatne multimedijske tastera za jednostavno podešavanje zvuka, reprodukciju i pauziranje medija, kao i taster za kontrolu osvetljenja. Ovi tasteri pružaju praktičnost i olakšavaju vam pristup važnim funkcijama tokom rada ili igranja.

Povezivanje tastature sa računarom je jednostavno putem USB priključka. Tastatura je kompatibilna sa različitim operativnim sistemima, kao što su Windows i macOS.

Tastatura Fantech MK852 Max Core Crna je visokokvalitetni izbor sa mehaničkim tasterima, prilagodljivim RGB osvetljenjem, dodatnim multimedijskim tasterima i funkcijama kao što su anti-ghosting i N-key rollover. Ova tastatura će pružiti preciznost, brzinu i udobnost tokom vašeg kucanja i igranja.

Dodatne Karakteristike:

 • Plavi Switch
 • Anti-Ghosting tasteri
 • Multi funkcionalni skrol
 • 20 RGB Gradient Illumination
 • Lifetime tastera: 50 miliona

Specifikacija

Proizvođač

FANTECH

Model tastature

MK852 Max Core

Tip tastature

Mehanička

Komplet

Ne

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

USB

Gejming

Da

Veličina tastature

Full Size

Slovni raspored

En (US)

Tip tastera

Mehanički

Broj tastera

104

Broj multimedijalnih tastera

12

Numerički deo

Da

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Ne

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Da

Osvetljenje

RGB Osvetljenje

Boja

Crna

Dimenzije

180 x 480 x 60 mm

Težina

1.05 kg

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

24 meseci