Tastatura A4tech Secret garden Crno Bela

EAN: 4711421767538
GB Code: 2970
Kategorija:

1.399,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura A4tech Secret garden Crno Bela sa jedinstvenim dizajnom inspirisanim vrtom, koja donosi dodir elegancije na vašu radnu površinu.

Ova tastatura ima klasičan raspored tastera, što olakšava prelazak na nju ukoliko ste već navikli na tradicionalne tastature. Crna i bela boja tastature pružaju kontrastni izgled, stvarajući vizuelno atraktivan efekat.

Tasteri tastature A4tech Secret Garden su udobni za kucanje i pružaju prijatan osećaj pri radu. Oni su dizajnirani da budu tihi, što je idealno ako želite da radite u mirnom okruženju ili ne želite da ometate druge ljude u blizini. Tastatura je takođe otporna na prosipanje tečnosti, što znači da možete brzo reagovati u slučaju nezgode.

Osim klasičnih funkcionalnosti, tastatura takođe ima dodatne multimedijalne tastera koji vam omogućavaju brzi pristup funkcijama kao što su kontrola zvuka, reprodukcija medija i slanje e-pošte. Ovi dodatni tasteri pružaju praktičnost i olakšavaju upotrebu različitih aplikacija i funkcija na računaru.

Tastatura A4tech Secret Garden se povezuje sa računarom putem USB kabla, što je jednostavno i praktično. Ova tastatura je kompatibilna sa različitim operativnim sistemima, što omogućava široku primenu u različitim radnim okruženjima.

Ukratko, tastatura A4tech Secret Garden je crno-bela tastatura sa jedinstvenim dizajnom inspirisanim vrtom. Njeni udobni i tihi tasteri, zajedno sa dodatnim multimedijalnim funkcijama, pružaju prijatan radni doživljaj.

Specifikacija

Proizvođač

A4 TECH

Model tastature

Secret Garden US (A4-GKBW-5SG)

Tip tastature

Standardna

Komplet

Ne

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

USB

Gejming

Ne

Veličina tastature

Full Size

Slovni raspored

En (US)

Tip tastera

Membranski

Broj multimedijalnih tastera

13

Numerički deo

Da

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Ne

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Ne

Boja

Crno / Bela

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

24 meseci