Tastatura A4Tech B500N Bloody Switch Siva

EAN: 4711421946520
GB Code: KEYB077
Kategorija:

3.490,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura A4Tech B500N Bloody Switch Siva se ističe svojom izdržljivošću, naprednim funkcionalnostima i specijalizovanim dizajnom. Ova tastatura je posebno dizajnirana za gejming entuzijaste koji zahtevaju visok nivo performansi.

B500N tastatura koristi ekskluzivne Bloody optičke prekidače, poznate kao „Bloody Switch“. Ovi prekidači koriste optičku tehnologiju koja omogućava brz i precizan odziv tastera, smanjujući vreme odaziva i pružajući bolje iskustvo prilikom igranja gejming igara. Ovi prekidači su takođe izuzetno izdržljivi i mogu izdržati milione pritisaka tastera, čime se produžava životni vek tastature.

Tastatura je opremljena Anti-Ghosting funkcijom koja omogućava pritiskanje više tastera istovremeno, bez gubitka preciznosti ili brzine. Ovo je posebno korisno prilikom igranja brzinskih igara gde je brzina reakcije ključna.

B500N tastatura ima pozadinsko osvetljenje koje može biti podešeno prema vašim željama. Možete birati između različitih boja i efekata osvetljenja kako biste personalizovali izgled tastature prema vašem ukusu ili gejming okruženju.

Tastatura se povezuje putem USB kabla, pružajući stabilnu i pouzdanu vezu sa računarom. Tastatura je kompatibilna sa različitim operativnim sistemima kao što su Windows i macOS.

Dizajn tastature je robustan i izdržljiv. Sa sivom bojom, tastatura ima moderan izgled koji se lako uklapa u različite radne ili gejming okruženja.

Tastatura A4Tech B500N Bloody Switch Siva sa naprednim funkcionalnostima i izdržljivim dizajnom. Sa svojim ekskluzivnim optičkim prekidačima, Anti-Ghosting funkcijom i personalizovanim pozadinskim osvetljenjem, ova tastatura pruža brz i precizan odziv tastera, što je od velike važnosti za optimizaciju gejming performansi.

Specifikacija

Proizvođač

A4 TECH

Model tastature

B500N Bloody Switch

Tip tastature

Standardna

Komplet

Ne

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

USB

Gejming

Da

Veličina tastature

Full Size

Slovni raspored

En (US)

Tip tastera

Mehanički

Numerički deo

Da

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Ne

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Da

Osvetljenje

Led osvetljenje

Boja

Siva

Dimenzije

442 x 132 x 36 mm

OS podrška

Windows

Garancija

24 meseci