Tastatura i Miš Genius SlimStar C126 Crni

EAN: /
GB Code: KEYB285
Kategorija:

1.690,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura i miš Genius SlimStar C126 su elegantni periferni uređaji za računar koji se odlikuju tankim dizajnom i praktičnom funkcionalnošću. Ova kombinacija tastature i miša pruža udobnost pri radu i olakšava svakodnevne zadatke na računaru.

Tastatura Genius SlimStar C126 ima modernu crnu boju i tanak profil koji je estetski privlačan. Tastatura je dizajnirana tako da pruža tiho kucanje tastera, što je korisno u okruženjima u kojima se zahteva minimalna buka. Tastatura takođe ima punu tastaturu sa numeričkim delom, što je pogodno za unos brojeva i obavljanje raznih matematičkih operacija.

Miš Genius SlimStar C126 takođe ima elegantan crni dizajn koji se slaže sa tastaturom. Miš je ergonomski oblikovan, pružajući udobnost tokom dugog korišćenja. Ima precizan optički senzor koji omogućava glatko praćenje pokreta i precizno ciljanje. Sa tri tastera (levi, desni i točkić za pomeranje) i scroll funkcionalnosti, ovaj miš je svestran i odgovara raznim zadacima.

Genius SlimStar C126 je plug-and-play uređaj, što znači da ga možete jednostavno povezati sa računarom putem USB priključka i odmah početi sa radom. Nema potrebe za instaliranjem dodatnih drajvera ili softvera. Ovaj set tastature i miša je kompatibilan sa različitim operativnim sistemima, uključujući Windows, Mac i Linux.

Ukratko, Genius SlimStar C126 tastatura i miš su stilski periferni uređaji koji kombinuju praktičnost, udobnost i funkcionalnost. Sa svojim tankim dizajnom, tišim tasterima i preciznim optičkim mišem, ovi uređaji su odličan izbor za svakodnevnu upotrebu na računaru.

Specifikacija

Proizvođač

Genius

Model tastature

SlimStar C126

Tip tastature

Komplet

Komplet

Da

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

USB

Gejming

Ne

Miš

Da

Veličina tastature

Full Size

Slovni raspored

YU

Tip tastera

Membranski

Numerički deo

Da

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Ne

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Ne

Boja

Crna

OS podrška

Windows

Garancija

24 meseci