Memorijska Kartica Netac P500 Extreme Pro MicroSDXC UHS-I 64 GB Klasa 10 (NT02P500PRO-064G-S)

EAN: 6926337223100
GB Code: MC080
Kategorija:

850,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Memorijska Kartica Netac P500 Extreme Pro MicroSDXC UHS-I 64 GB Klasa 10 je visokokvalitetna kartica sa kapacitetom od 64 GB. Ova kartica je dizajnirana da pruži izuzetne performanse i brzine transfera podataka.

Klasa 10 označava da je ova kartica sposobna za brzi prenos podataka. To je posebno važno prilikom snimanja visokokvalitetnih video zapisa ili fotografija, jer omogućava brzo čuvanje i čitanje podataka. Bez obzira na to da li koristite karticu za mobilni telefon, tablet, digitalni fotoaparat ili druge uređaje, možete biti sigurni da će vaši podaci biti preneti brzo i efikasno.

Memorijska Kartica Netac P500 Extreme Pro MicroSDXC UHS-I 64 GB Klasa 10 koristi UHS-I tehnologiju koja dodatno poboljšava brzinu čitanja i pisanja podataka. To omogućava brži pristup podacima i bolje performanse prilikom snimanja video zapisa u visokoj rezoluciji ili pri radu sa velikim fajlovima.

Ova kartica je takođe otporna na ekstremne uslove. Ona je vodootporna, otporna na udarce, prašinu i magnetna polja, što je čini izdržljivom i pouzdanom. Možete je koristiti u različitim okruženjima i bez brige o oštećenju podataka.

Netac P500 Extreme Pro memorijska kartica ima kapacitet od 64 GB, što vam omogućava da sačuvate veliku količinu podataka, uključujući fotografije, video zapise, muziku i druge fajlove. Bez obzira da li je koristite za lične potrebe ili profesionalne svrhe, ova kartica vam pruža dovoljno prostora za skladištenje i organizaciju podataka.

Uz sve to, ova kartica dolazi sa adapterom, što znači da je možete koristiti i kao standardnu SD karticu. To vam pruža veću fleksibilnost i kompatibilnost sa različitim uređajima koji podržavaju SD kartice.

Memorijska Kartica Netac P500 Extreme Pro MicroSDXC UHS-I 64 GB Klasa 10 je odličan izbor za sve one koji zahtevaju visoke performanse, veliki kapacitet i pouzdanost. Bez obzira da li je koristite za fotografisanje, snimanje video zapisa ili čuvanje važnih podataka, ova kartica će ispuniti vaše potrebe.

Specifikacija

Proizvođač

NETAC

Model

P500 Extreme Pro

Tip

MicroSDXC

Klasa

Klasa 10, Klasa U3, UHS-I

Kapacitet

64 GB

Brzina čitanja

Do 100 Mb/s

Adapter

Ne

Boja

Crna, Crvena

Dimenzije

11 x 15 x 1 mm

Garancija

24 meseci