Kingston Memorijska kartica Canvas Select Plus MicroSDHC UHS-I 32GB klasa 10 (SDCS2/32GBSP)

EAN: 740617298857
GB Code: MC021
Kategorija:

699,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Kingston Memorijska kartica Canvas Select Plus MicroSDHC UHS-I 32GB klasa 10 je memorijska kartica visokog kvaliteta kartica je namenjena za proširenje skladišnog prostora i brzo čuvanje podataka na različitim uređajima kao što su pametni telefoni, tablet računari, digitalni fotoaparati i drugi kompatibilni uređaji.

Kartica pruža brz i pouzdan prenos podataka zahvaljujući tehnologiji UHS-I (Ultra High-Speed Class 1). Klasa 10 označava minimalne brzine čitanja i pisanja od 10MB/s, što omogućava glatko snimanje video zapisa visoke rezolucije, brz prenos fajlova i brzo pokretanje aplikacija bez zastoja.

Kingston Memorijska kartica Canvas Select Plus MicroSDHC UHS-I 32GB klasa 10 je izdržljiva i otporna na ekstremne uslove. Otporna je na udarce, vibracije, vodu i rendgenske zrake, što je čini pogodnom za upotrebu u različitim okruženjima. Možete je koristiti i u ekstremnim uslovima, kao što su putovanja, aktivnosti na otvorenom i sl.

Ova kartica omogućava vam da proširite kapacitet vašeg uređaja i čuvate sve važne podatke na jednom mestu. Takođe, možete jednostavno prebacivati podatke sa kartice na računar ili druge uređaje koristeći čitač kartica.

Kingston je poznat po kvalitetu i pouzdanosti svojih proizvoda, pa tako i Canvas Select Plus MicroSDHC kartica pruža pouzdano skladištenje podataka. Možete biti sigurni da će vaši podaci biti sigurno sačuvani i dostupni kad god vam zatrebaju.

Kingston Memorijska kartica Canvas Select Plus MicroSDHC UHS-I 32GB klasa 10 je visoko kvalitetna memorijska kartica koja pruža brz i pouzdan prenos podataka, veliki kapacitet skladištenja i otpornost na ekstremne uslove. To je odličan izbor za proširenje skladišnog prostora na vašem uređaju i čuvanje svih važnih podataka.

Dodatne karakteristike: 

  • Otporna na udarce
  • Otporna na vibracije
  • Otporna na rengenske zrake

Specifikacija

Proizvođač

KINGSTON

Model

Canvas Select Plus (sdcs2/32gbsp)

Tip

MicroSDHC

Klasa

Klasa 10, Klasa U1, UHS-I

Kapacitet

32 GB

Brzina čitanja

Do 100 Mb/s

Brzina upisa

Do 10 Mb/s

Adapter

Ne

Boja

Crna

Dimenzije

11 x 15 x 1 mm

Težina

0.25 g

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

60 meseci