Two Point Hospital PS4

EAN: 5055277035656
GB Code: PS4G268
Kategorija:

999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Two Point Hospital PS4 je simulaciona igra za PlayStation 4 koja vas stavlja u ulogu upravnika bolnice. U ovoj zabavnoj i šarmantnoj igri, vaš je zadatak da izgradite, upravljate i unapređujete svoju sopstvenu bolnicu.

Vaš cilj je da izlečite pacijente od raznih smešnih i neobičnih bolesti. Morate izgraditi različite odseke bolnice, poput prijemnog dela, ordinacija, dijagnostičkih prostorija, lekarskih kancelarija i još mnogo toga. Takođe, morate angažovati kvalifikovano medicinsko osoblje i osigurati da su pacijenti zadovoljni i zbrinuti.

U igri Two Point Hospital PS4 možete se suočiti s raznim izazovima, uključujući epidemije, vanzemaljske invazije i zahtevne pacijente. Morate brzo razmišljati, donositi odluke i prilagođavati se nepredvidivim situacijama kako biste održali bolnicu u funkciji.

Pored toga, imate mogućnost prilagođavanja i dekorisanja svoje bolnice, stvarajući jedinstveni prostor koji će privući pacijente i unaprediti njihovo iskustvo. Možete postaviti razne predmete, dizajnirati hodnike i sobe, i dodati humoristične detalje koji će podići raspoloženje pacijentima.

Two Point Hospital PS4 je igra puna humora i šarma, sa karizmatičnim likovima i smejurijama koje će vas nasmejati. Imaćete priliku da se izborite sa zahtevima i neobičnostima bolničkog života, dok istovremeno gradite uspešnu medicinsku instituciju.

Uzmite svoj kontroler, preuzmite ulogu upravnika bolnice i izgradite svoje medicinsko carstvo uz Two Point Hospital na PlayStation 4.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Business, Indie, Simulacija, Strategija

Izdavač

Two Point Studios

Preporučeni uzrast

Pegi 3