Tony Hawks Pro Skater 1 and 2 PS4

EAN: 5030917291166
GB Code: PS4G142
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tony Hawks Pro Skater 1 and 2 PS4 je remasterizovana kolekcija kultnih igara Tony Hawk’s Pro Skater i Tony Hawk’s Pro Skater 2, koje su dostupne na PlayStation 4 konzoli. Ove igre su originalno objavljene pre više od 20 godina i predstavljaju prvu generaciju popularnih igara sa skejtbord tematikom.

U Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2, igrači preuzimaju ulogu profesionalnih skejtbordera koji se takmiče u različitim disciplinama, uključujući slobodni stil, vožnju u bazenima, performanse na rampama, i drugo. Igrači mogu da kreiraju i prilagode svoje skejtbordere i da se takmiče sa drugim igračima na mreži ili da igraju solo kampanju.

Remasterizovana verzija igre ima modernizovanu grafiku i zvuk, kao i poboljšane kontrolne mehanizme koji pružaju bolju igračku sposobnost i osećaj. Takođe je uključena nova muzička lista koja sadrži klasične hitove i nove pesme.

Tony Hawks Pro Skater 1 and 2 PS4 predstavlja idealnu igru za ljubitelje skejtbordinga i one koji žele da se vrate u svet nostalgije i igraju klasike koje su predstavljale pionire u žanru skejtbording igara.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Sport

Izdavač

Activision

Preporučeni uzrast

Pegi 12