Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 (Nintendo Switch)

EAN: 5030917291166
GB Code: \
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 je remasterizovana verzija popularne video igre iz 1999. i 2000. godine. Igrači preuzimaju ulogu profesionalnih skejtera i takmiče se u raznim disciplinama i izazovima, koristeći razne trikove i pokrete na skejtbordu.

U igri su dostupni originalni nivoi i likovi iz prvog i drugog dela igre, kao i novi nivoi i likovi koji su dodati u ovu verziju. Igrači u igri Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 mogu da izaberu jednog od mnogobrojnih likova i krenu u razne misije i izazove. Cilj igre je da se ostvari što veći broj poena izvodeći trikove i izazove na skejtbordu.

Igra ima razne načine igranja, uključujući karijeru, gde igrači napreduju kroz nivoe i takmiče se u različitim disciplinama, kao što su street, vert i druge. Takođe postoji i mod beskonačnog skejtanja, gde igrači mogu da se zabave i izvode trikove bez ograničenja vremena.

Grafički prikaz igre je unapređen u odnosu na originalnu verziju, sa detaljnim teksturama i poboljšanim animacijama likova. Muzika iz originalnih igara je takođe zadržana, što doprinosi atmosferi igre.

Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 je savršena igra za ljubitelje ekstremnih sportova i skejtborda. Remasterizovana verzija donosi novu energiju i zabavu, ali zadržava autentični duh originalnih igara koje su osvojile srca igrača širom sveta.

 

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Sport

Izdavač

Activision

Preporučeni uzrast

Pegi 12