Tekken 8 – Launch Edition PS5

EAN: 3391892029833
GB Code: PS5G92
Kategorija:

9.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tekken 8 – Launch Edition PS5 je najnovija igra u legendarnoj seriji borilačkih igara koja će vas odvesti na uzbudljivo putovanje kroz svet borilačkih veština, adrenalina i dubokih priča. Ova igra, dostupna na konzoli PlayStation 5, donosi najnoviju tehnologiju i grafiku koja će vas ostaviti bez daha.

U Tekken 8, igrači će imati priliku da se suoče s najvećim izazovima ikada viđenim u seriji. Igra donosi bogat izbor boraca, uključujući omiljene likove iz prethodnih igara, kao i nove, fascinantne likove s jedinstvenim borilačkim stilovima. Svaki lik ima svoju duboku priču i motivaciju, što čini igru još zanimljivijom.

Grafički prikazi u Tekken 8 su spektakularni, s detaljima koji će vas očarati. Igra koristi pun potencijal PlayStation 5 konzole kako bi vam pružila neverovatno realistično iskustvo borbe. Pokreti likova su fluidni i prirodni, a borbe su dinamičnije nego ikad pre.

Multiplayer režim u Tekken 8 omogućava vam da se takmičite protiv prijatelja i igrača širom sveta, pružajući vam priliku da dokažete svoje veštine i postanete prvak borilačkog sveta. Takođe, možete učestvovati u raznim turnirima i događajima kako biste osvojili različite nagrade i dostigli vrh rang liste.

Tekken 8 – Launch Edition PS5 je više od obične borilačke igre – to je iskustvo koje će vas potpuno uvući u svet borilačkih veština, uz impresivnu grafiku, duboke priče i nezaboravne borbe.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Borilačka

Izdavač

Bandai Namco Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 16