Sonic Superstars PS4

EAN: 5055277051625
GB Code: PS4G278
Kategorija:

7.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Sonic Superstars PS4 je uzbudljiva igra koja objedinjuje poznate Sonic likove s raznovrsnim sportskim aktivnostima, trkama i uzbudljivim avanturama. Ova igra pruža širok spektar izazova, prepoznatljivih likova i neograničenu zabavu za igrače svih uzrasta. Uključi se u brze trke s omiljenim Sonic likovima, pri čemu će svaka aktivnost testirati različite veštine, dodajući time raznovrsnost tvojoj igračkoj avanturi.

Moćićeš da izabereš mnoge poznate likove iz predhodnih Sonic igara kao što su Sonica, Tailsa, Knucklesa, Amy Rose i druge. Svaki od ovih likova ima svoje jedinstvene sposobnosti i veštine koje možeš koristiti u različitim aktivnostima.

Sonic Superstars PS4 pruža zabavu za celu porodicu, kombinujući prepoznatljive Sonic likove, raznovrsne sportske aktivnosti i mogućnost igranja sa prijateljima. Ova igra je savršena za druženje i takmičenje, bilo da si dugogodišnji obožavalac Sonic serijala ili tražiš nešto novo i zabavno. Provedi kroz raznovrsne avanture i izazove u Sonic svetu, istražujući nova okruženja, sticanjem novih sposobnosti i suočavanjem sa starim neprijateljima poput dr. Eggmana i Fang-a.

Nova uzbuđenja te čekaju, a klasični osećaji i dinamično kretanje dodaju dodatnu dimenziju tvojoj igračkoj avanturi. Igraj solo ili sa do 3 prijatelja, zaustavi zlog dr. Eggman-a i njegovog saveznika Fang-a, i spasi svet od novog misterioznog neprijatelja koji pokušava da preobrazi džinovske životinje ostrva u Badniks-e.

Uz klasičnu 2D Sonic platformu i potpuno novi prikaz, iskoristi svoje omiljene likove – Sonic-a, Tails-a, Knuckles-a i Amy Rose – s potpuno novim moćima. Pomeraj se dinamično, koristi svoje napade na inovativan način i istražuj prelepa, nikada viđena okruženja. Igraj se s prijateljima lokalno uz saradnju do 4 igrača, uživaj u novom načinu igranja i iskoristi moć Haos smaragda za množenje, plivanje, promenu forme i još mnogo toga. Sonic Superstars je avantura puna akcije, uzbuđenja i klasičnog šarma Sonic serijala, prilagođena modernim igračima.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Borilačka

Izdavač

Sega

Preporučeni uzrast

Pegi 3