Red Dead Redemption 2 PS4

EAN: 5026555423045
GB Code: 3585
Kategorija:

3.299,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Red Dead Redemption 2 PS4 je akciona avanturistička igra u open-world stilu, razvijena od strane studija Rockstar Games. Igra se odvija u Sjedinjenim Državama s kraja 19. veka i prati priču Artura Morgana, člana bande Van der Linde, dok on i njegovi prijatelji pokušavaju da prežive u divljem Zapadu.

Igrači preuzimaju ulogu Artura Morgana i mogu da istražuju veliki i detaljni svet igre, koji obuhvata planine, pustinje, šume i mnoga druga područja. Uz istraživanje sveta igre, igrači mogu da učestvuju u različitim aktivnostima poput lovaca na blago, ribolova, igranja pokera i drugih mini-igara.

Kako bi preživeli u divljini, igrači moraju da osiguraju hranu, vodu i oružje. Igrači takođe imaju na raspolaganju različita vozila poput konja i kočija, koja se mogu koristiti za putovanje kroz svet igre.

Glavni deo igre je priča, koja se sastoji od misija i različitih zadataka koje igrači moraju da obave. Misije se mogu razlikovati od krađa, borbi sa drugim bandama, do pomaganja lokalnom stanovništvu.

Red Dead Redemption 2 PS4 se ističe ne samo svojom predivnom grafikom i detaljima, već i dubokom i emotivnom pričom koja istražuje teme poput časti, prijateljstva, porodice i izdaje. Ova igra je namenjena igračima koji uživaju u avanturama u open-world stilu i žele da se upuste u uzbudljivu priču u divljini Zapada.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Otvoren svet (Open world)

Izdavač

Rockstar Games

Preporučeni uzrast

Pegi 18