NBA 2K24 Kobe Bryant Edition PS5

EAN: 5026555435840
GB Code: PS5G55
Kategorija:

3.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

NBA 2K24 Kobe Bryant Edition za PS5 je posebno izdanje popularne video igre posvećene najvećem košarkaškom ikoni svih vremena, Kobe Bryantu. Ovo izdanje igre duboko poštuje nasleđe ovog legendarnog košarkaša i pruža igračima jedinstvenu priliku da se urone u svet NBA-a sa posebnim naglaskom na Kobeovoj karijeri.

U ovoj verziji igre, igrači će pronaći razne ekskluzivne sadržaje i bonus materijale posvećene Kobeu Bryantu. To uključuje legendarni igrivi lik Kobe Bryanta sa preciznim rekreiranim animacijama i karakteristikama koje odražavaju njegovu izvanrednu košarkašku veštinu. Takođe, tu su i ekskluzivne Kobe-ove patike i dresovi, što omogućava igračima da stvarno osećaju duh ovog velikog košarkaša dok igraju.

Grafički prikazi i igračka mehanika unapređeni su kako bi se pružilo najrealnije iskustvo igranja, a posebna pažnja posvećena je detaljima na stadionima i arenama kako bi se postigao doživljaj pravog NBA spektakla.

NBA 2K24 Kobe Bryant Edition PS5 takođe sadrži niz ekskluzivnih Kobe-ovih momenata i priča iz njegove karijere, prateći njegov put od početnika do legende, omogućavajući igračima da iskuse ključne trenutke iz njegove karijere.

Ovo izdanje igre je prava poslastica za sve ljubitelje košarke i posebno za fanove legendarnog Kobe Bryanta, pružajući im šansu da se osećaju kao deo njegovog nasleđa i da ga proslave kroz najrealističkije iskustvo košarke dostupno na PS5 konzoli.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Sport

Izdavač

2K Games

Preporučeni uzrast

Pegi 3