Mortal Kombat X Playstation Hits (PS4)

EAN: 5051892216937
GB Code: PS4G126
Kategorija:

1.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Mortal Kombat X Playstation Hits (PS4) je popularna borilačka video igra koja je dostupna za Playstation 4 pod oznakom Playstation Hits. U ovoj igri igrači mogu da se bore jedan na jedan protiv drugih igrača ili protiv kompjutera, koristeći različite borilačke veštine, specijalne poteze i brutalne završnice.

Mortal Kombat X ima nekoliko različitih režima igranja, uključujući priču koja prati sukob između klanova Outworld i Earthrealm, kao i nekoliko drugih režima, kao što su Tower režim gde se igrači suočavaju sa serijom izazova i online režim gde mogu da se bore protiv drugih igrača iz celog sveta.

Igra takođe nudi veliki broj likova, svaki sa svojim jedinstvenim sposobnostima i stilovima borbe, a igrači mogu da otključaju dodatne likove, kostime i poteze kroz igranje igre.

Grafika u igri je vrhunska, sa detaljno izrađenim likovima i okolinama, a zvukovi u igri su autentični i doprinose atmosferi borbe.

Mortal Kombat X Playstation Hits (PS4) je namenjen ljubiteljima borilačkih igara koji traže uzbudljivu i brutalnu igru, kao i onima koji su fanovi Mortal Kombat serijala i žele da nastave da istražuju ovaj svet.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Borilačka

Izdavač

Warner Bros

Preporučeni uzrast

Pegi 18