Mortal Kombat 1 PS5

EAN: 5051892243315
GB Code: PS5G57
Kategorija:

9.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

To je u našoj krvi.

Mortal Kombat univerzum je ponovo stvoren ovaj put od strane boga vatre Liu Kanga.  Liu Kang je uspostavio mir u svetu, ali je Shang Tsung nekako uspeo da izvede invaziju i izazove masakr. Iako je Liu Kang bio poznat po svojoj predanosti i veri, sada se upušta u nasilnu osvetu. Mortal Kombat 1 uvodi inovativnu eru ove kultne franšize sa potpuno novim borbenim sistemom, načinima igre i smrtonosnim završnicama u mečevima, poznatim kao „fatality.“

Preživi ili umri, na tebi je da se boriš!

Najnovije izdanje Mortal Kombat serijala, jednostavno nazvano „Mortal Kombat 1“ donosi epsku priču i brutalne borbe na potpuno novi nivo. Ova igra predstavlja vrhunac franšize koja je decenijama bila sinonim za borilačke igre.

Sa vrhunski animiranim karakterima kao što su Scorpion, Sub-Zero i Raiden, i uvođenjem potpuno novih likova, Mortal Kombat 1 pruža bogat svet borbe i priče. Grafika igre je očaravajuća, sa svakim udarcem i pokretom prikazanim s neviđenom preciznošću, donoseći borbu do nezamislivih visina realizma.

Priča igre je duboka i temeljna, vodeći igrače kroz zamršen vremenski lavirint u kojem se sudbine likova neprestano menjaju, dok ključne odluke oblikuju ishod borbe za opstanak Zemlje. Pored uzbudljive jednoigrčke kampanje, igra takođe nudi obiman multiplayer režim, koji igračima omogućava suočavanje s prijateljima ili nepoznatim protivnicima iz svih krajeva sveta.

Mortal Kombat 1 PS5 nije samo za fanove serijala, već i za sve ljude koji traže uzbudljivu i izazovnu borilačku igru. Ova igra ne samo da podiže standarde u svetu borilačkih igara, već i postavlja potpuno nove standarde u ovom žanru. Spremite se za nezaboravno iskustvo borbe dok istražujete najnovije poglavlje u legendarnoj Mortal Kombat franšizi.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Avantura, Borilačka

Izdavač

NetherRealm Studios, Warner Bros

Preporučeni uzrast

Pegi 18