Marvels Spider-Man Miles Morales PS4

EAN: 711719818823
GB Code: PS4G145
Kategorija:

6.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Marvels Spider-Man Miles Morales PS4 je akciona avantura u kojoj igrači preuzimaju kontrolu nad Miles Moralesom, novim Spider-Manom, u fiktivnom gradu New Yorku. Igrači mogu istraživati ​​grad dok se suočavaju s brojnim izazovima i zločinačkim organizacijama koje pokušavaju preuzeti kontrolu nad gradom.

U igri Marvels Spider-Man Miles Morales PS4 igrač ima jedinstvene moći koje se razlikuju od Spider-Mana kojeg igrači igraju u prethodnoj igri. Miles ima sposobnost da koristi svoje električne moći kako bi se kretao brže, onesposobio protivnike i stvorio efektivne napade. Takođe ima mogućnost da se kamuflira u okruženju i izbegne neprijatelje.

Igra je opremljena prekrasnom grafikom, detaljnom scenografijom i realističnim zvukovima koji pružaju realističan doživljaj sveta igre. Priča igre je zanimljiva i emocionalna, sa sjajnim likovima i dubokim narativom koji će igrače držati motivisanim i zainteresovanim tokom čitave igre.

Marvels Spider-Man Miles Morales PS4 je igra koja će oduševiti sve ljubitelje akcionih igara, a posebno one koji su fanovi Spider-Mana i superherojskih filmova.

https://www.youtube.com/watch?v=NTunTURbyUU

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Borilačka

Izdavač

Sony Interactive Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 16