LEGO Brawls PS4

EAN: 3391892022537
GB Code: PS4G235
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

LEGO Brawls PS4 je akciona igra u kojoj igrači kreiraju i prilagođavaju svog lika od lego kockica, kako bi se borili u različitim arenama i pobedili u timskim ili solo borbi. Igrači se mogu boriti u lokalnom režimu sa prijateljima ili online sa drugim igračima širom sveta.

Igrači imaju mogućnost odabira različitih likova, svaki sa svojim jedinstvenim sposobnostima i oružjem. Možete izabrati da budete gusar, astronaut, ninja, vitez, robot ili bilo koji drugi lik po vašem izboru.

Svaka arena ima svoje prepreke i zamke, što igru čini izazovnijom. Pored borbe protiv drugih igrača, igrači se mogu suočiti sa različitim izazovima i zadacima kako bi otključali nove likove, oružja i arene.

LEGO Brawls PS4 ima zanimljivu grafiku sa jasno definisanim lego kockicama koje se lako uočavaju i razlikuju u borbi. Igra ima dinamičnu muziku i zvukove koji doprinose osećaju uzbuđenja i adrenalina tokom igre.

LEGO Brawls PS4 je zabavna i uzbudljiva igra za sve ljubitelje lego kockica i akcionih igara, koja nudi puno različitih načina igranja i veliku zabavu sa prijateljima i online igračima.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Avantura, Borilačka, Dečija, Party, Platform

Izdavač

Lego

Preporučeni uzrast

Pegi 7