It Takes Two (PS4)

EAN: 5030945124696
GB Code: PS4G243
Kategorija:

4.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

It Takes Two je jedinstvena kooperativna avantura za PlayStation 4 koja će vas uvući u magičan svet avanture i emocionalne povezanosti. Ova igra donosi priču o dvoje likova, Codyju i May, koji su se zaglavili u telima lutaka. Kako bi se vratili u svoje prave oblike, moraju zajedno proći kroz razne izazove i prepreke.

Igra donosi dinamičnu i maštovitu igračku kutiju svetova, svaki sa svojim jedinstvenim temama i mehanikama. Cody i May će se suočiti sa raznim izazovima i zagonetkama koje zahtevaju saradnju i timski rad. Svaki lik ima svoje posebne sposobnosti, koje će morati koristiti zajedno kako bi prevazišli prepreke.

Kroz napetu priču i emotivne trenutke, igra It Takes Two istražuje teme poput komunikacije, saradnje i opraštanja. Putovanje Codyja i Maya će ih dovesti do otkrivanja dubljih slojeva njihovog odnosa i pomoći im da pronađu put ka pomirenju.

Grafički dizajn i animacije oživljavaju svet igre na PlayStation 4 konzoli, pružajući vam prelepe vizuale i detaljne okruženja. Muzika je takođe sastavni deo doživljaja, dodajući emocionalni ton i atmosferu.

It Takes Two je iskustvo koje ćete deliti sa svojim prijateljem ili članom porodice, jer se igra mora igrati u kooperativnom načinu. Ova igra će testirati vašu sposobnost timskog rada, ali će takođe stvoriti nezaboravne trenutke i uspomene koje će vas povezati sa svojim saputnikom.

Uđite u svet It Takes Two na PlayStation 4 i prepustite se avanturi koja će vam pokazati da zajedno možete prevazići sve izazove i otkriti pravo značenje povezanosti.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Platform

Izdavač

Electronic Arts, Hazelight Studios

Preporučeni uzrast

Pegi 16