Horizon Zero Dawn Complete Edition Playstation Hits PS4

EAN: 711719706113
GB Code: PS4G159
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Horizon Zero Dawn Complete Edition Playstation Hits PS4 je akciona avantura smeštena u postapokaliptičnom svetu u kojem ljudi žive u plemenima, a mašine su postale dominantna vrsta na Zemlji. Igrač igra kao Aloy, hrabra lovkinja koja je napuštena kao beba i odrasla među plemenima, a koja pokušava da otkrije tajne iza postojanja mašina i svoje sopstvene prošlosti.

Igra nudi različite načine igranja, uključujući kampanju, side questove i lovačke izazove. Igrači će morati da se bore protiv različitih vrsta mašina i druge opasnosti koje vrebaju u svetu igre. Moguće je i prilagođavanje oružja i opreme, kao i otključavanje različitih sposobnosti koje će pomoći igračima da prežive u svetu igre.

Grafika u igri Horizon Zero Dawn Complete Edition Playstation Hits PS4 je spektakularna, sa detaljno dizajniranim mašinama i okruženjima koja izgledaju kao stvarni pejzaži. Zvuk u igri je takođe vrlo impresivan, sa kvalitetnom muzikom i zvučnim efektima koji doprinose atmosferi igre.

Horizon Zero Dawn Complete Edition Playstation Hits PS4 nudi savršeno iskustvo za sve ljubitelje akcionih avantura. Igrači će uživati u borbi protiv mašina, istraživanju sveta igre i otkrivanju tajni iza postapokaliptičnog sveta. Ovo je igra koja će vas zasigurno zadržati satima.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura

Izdavač

Guerrilla Games

Preporučeni uzrast

Pegi 16