Heavy Rain & Beyond Two Souls Collection PS4

EAN: 711719878049
GB Code: PS4G103
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Heavy Rain & Beyond Two Souls Collection PS4 je kolekcija video igara koje se fokusiraju na priču i izbor igrača. Heavy Rain je kriminalistička drama u kojoj igrač preuzima ulogu četiri lika koji se bore da spasu dečaka od serijskog ubice. Beyond Two Souls je avanturistička igra u kojoj igrač igra kao Jodie Holmes, koja ima natprirodne moći i pokušava da otkrije svoje poreklo.

Igre nudi različite načine igranja, sa jedinstvenim pričama i likovima koje igrači mogu da upoznaju i otkriju. Obe igre se igraju sa jedinstvenim mehanikama, kao što su Quick Time Events (QTE) i interaktivni dijalozi.

Grafika u oba dela igre je impresivna, sa detaljno dizajniranim likovima i okruženjima koji doprinose atmosferi igre. Zvuk u igri je takođe vrlo dobar, sa kvalitetnom muzikom i zvučnim efektima koji doprinose priči.

Heavy Rain & Beyond Two Souls Collection PS4 nudi iskustvo koje spaja film i video igre. Igrači će uživati u priči i likovima, a njihovi izbori u igri će uticati na ishod priče. Ovo je savršena igra za one koji vole da igraju igre sa intrigantnim pričama i žele da imaju kontrolu nad tokom događaja.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura

Izdavač

Sony Interactive Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 18