Grand Theft Auto The Trilogy – Definitive Edition (PS4)

EAN: 5026555431828
GB Code: PS4G214
Kategorija:

3.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Grand Theft Auto The Trilogy – Definitive Edition (PS4) je kompilacija tri klasične igre u jednom paketu: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City i Grand Theft Auto: San Andreas. Ove igre predstavljaju pionire u žanru otvorenog sveta i stekle su veliku popularnost zbog svoje slobodne igre i kontroverznih tema.

Definitivno izdanje ovih igara ima ažuriranu grafiku, poboljšanu mehaniku vožnje i borbe, poboljšane animacije i druga poboljšanja, kako bi se igračima pružio još bolji doživljaj.

U Grand Theft Auto III igrač preuzima ulogu Claudea, bivšeg vojnika koji je upleten u svet organiziranog kriminala u Liberty Cityju.

U Grand Theft Auto: Vice City, igrač preuzima ulogu Tommyja Vercettija, koji se vraća u Miami nakon 15 godina zatvora i ponovno ulazi u svet kriminala.

U Grand Theft Auto: San Andreas, igrač preuzima ulogu Carl Johnsona, koji se vraća u Los Santos nakon smrti majke i otkriva da se njegova porodica raspala i da su mu prijatelji u opasnosti.

Ove igre nude igračima veliku slobodu u istraživanju sveta igre, upravljanju vozilima, izvršavanju misija i interakciji s drugim likovima. Pored toga, igrači mogu uživati u multiplayer modu u Grand Theft Auto: San Andreas, koji nudi nekoliko različitih režima igranja.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Pucačina

Izdavač

Rockstar Games

Preporučeni uzrast

Pegi 18