Goat Simulator 3 – Pre-Udder Edition (Xbox)

EAN: 4020628641115
GB Code: \
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Goat Simulator 3 – Pre-Udder Edition je komična video igra u kojoj igrači preuzimaju ulogu jarca i istražuju svet u kojem mogu da izvode razne šale i ludorije. Ova edicija igre dodaje novi element u igru – mogućnost da se igrači pretvore u kravu i dožive svet iz perspektive krave.

Igrači mogu da skaču, trče, glodaju, udaraju i grizu sve što im se nađe na putu, uključujući prolaznike, automobile, zgrade, i druge objekte. Igrači takođe mogu da koriste razne predmete i skrivena blaga koja mogu pronaći u okolini da bi unapredili svoje karakteristike i postali još jači i sposobniji.

Igra Goat Simulator 3 – Pre-Udder Edition ima razne modove igranja, uključujući sandbox mod, gde igrači mogu istraživati i izvoditi različite akrobacije bez ograničenja vremena ili zadatih ciljeva. Takođe postoji i mod takmičenja, gde igrači mogu da se takmiče sa drugim igračima u raznim disciplinama poput skakanja na trambolini, trčanja i drugih izazova.

Igra ima i posebne misije koje igrači mogu da završe, a koje uključuju spasavanje ostalih životinja, pronalaženje tajnih predmeta i drugo. Igrači mogu da otključaju različite kostime i dodatke za svoje jarce/krave, što dodaje još više zabave i personalizacije u igri.

Goat Simulator 3 – Pre-Udder Edition je smešna i zabavna igra koja će vam pružiti mnogo sati zabave i smeha. Bez obzira da li ste već ljubitelj serijala ili prvi put igrate ovu igru, sigurno će vas naterati da se opustite i uživate u bezbrižnoj zabavi.

Specifikacija

Platforma

Xbox Series X

Žanr

Simulacija

Izdavač

Coffee Stain

Preporučeni uzrast

Pegi 12