Gigantosaurus – Dino Kart (PS5)

EAN: 5060528039154
GB Code: PS5G41
Kategorija:

3.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gigantosaurus – Dino Kart (PS5) je video igra u kojoj igrači mogu da se takmiče u trkama sa dinosaurima. Glavni likovi su četiri mlada dinosaura – Mazu, Rocky, Bill i Tiny – koji voze kartove napravljene od kostiju i drugih dinosaurusa. Svaki lik ima svoje jedinstvene karakteristike i sposobnosti.

Glavni antagonist u igri je Gigantosaurus, ogromni mesožder koji pokušava da spreči igrače da pobede u trkama. Igrači se moraju nositi sa preprekama i izazovima na stazi, kao što su vulkani, kamenje, zemljotresi i druge zamke koje im postavlja Gigantosaurus.

Cilj igre Gigantosaurus – Dino Kart (PS5) je da se igrači takmiče u trkama i sakupljaju novčiće kako bi otključali nove staze, kartove i likove. Igrači takođe mogu da koriste različite predmete, poput bombi i munja, da bi ometali svoje protivnike i dobili prednost u trkama.

Gigantosaurus – Dino Kart (PS5) je zabavna igra koja će privući ljubitelje dinosaurusa i trkačkih igara. Igrači će uživati u vožnji kartova kroz prelepe pejzaže i u borbi protiv Gigantosaurusa.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Avantura, Vožnja

Izdavač

Outright Games

Preporučeni uzrast

Pegi 3