Five Nights at Freddys – Security Breach PS4

EAN: 5016488138819
GB Code: PS4G287
Kategorija:

4.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Five Nights at Freddy’s: Security Breach je najnoviji nastavak porodičnih horor igara koje vole milioni igrača širom sveta. Igrajte kao Gregory, mladi dečak zarobljen preko noći u Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex-u. Uz pomoć samog Freddy Fazbear-a, Gregory mora preživeti gotovo nezaustavljivu poteru ponovo zamišljenih likova iz Five Nights at Freddy’s – kao i novih, užasavajućih pretnji.

LOVCI I LOVINA – Kada se pokrenu noćni protokoli, animatronici u Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex-u će nemilosrdno progoniti sve uljeze. Glamrock Chica, Roxanne Wolf, Montgomery Gator, i obezbeđenje Pizzaplex-a, Vanessa, prevrnuće svaki štand sa Cotton Candy Pizzom ako bude potrebno – nije pametno ostati na jednom mestu predugo.

PRILAGODI SE DA PREŽIVIŠ – Pristupite sigurnosnim kamerama zgrade kako biste pregledali okruženje i isplanirali svoj put kroz opasnost. Omesti neprijatelje prevrtanjem konzervi sa bojom i igračaka – samo se brzo udaljite pre nego što neprijatelji budu privučeni na vašu lokaciju. Uskočite u mesta za skrivanje i pustite da opasnost prođe, ili pokušajte da nadmašite svoje progonitelje. Igrajte na svoj način, ali budite spremni da se prilagodite.

ISTRAŽUJTE I OTKRIJTE – Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex nudi razne atrakcije za goste – Monty Golf, Roxy Raceway, Bonnie Bowl, kanalizaciju, i… Kanalizaciju? Pizzaplex je ogroman i nema nedostatka zanimljivosti za otkrivanje.

 

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Avantura, Horor, Preživljavanje (Survival)

Izdavač

Maximum Games

Preporučeni uzrast

Pegi 12