FIFA 23 (PS4)

EAN: 5030942124279
GBCode: PS4G234
Kategorija:

3.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

FIFA 23 je najnovija verzija popularne fudbalske simulacije koja donosi uzbudljivo iskustvo igranja na PlayStation 4 konzoli. U ovoj igri, igrači će se ponovno naći u svetu profesionalnog fudbala sa sveobuhvatnim poboljšanjima u odnosu na prethodne verzije.

FIFA 23 pruža nezaboravne trenutke na terenu zahvaljujući impresivnoj grafici i autentičnom prikazu igrača. Igrači će imati priliku da kontrolišu omiljene fudbalske zvezde iz stvarnog sveta, koristeći njihove karakteristike, veštine i taktike. Napredni animacijski sistem omogućava neverovatno fluidne pokrete i realizam u igri, što će dodatno unaprediti igračko iskustvo.

Igra nudi raznolik izbor igračkih modova kako bi zadovoljila sve tipove igrača. Možete se takmičiti u brzim utakmicama, napraviti svoj tim u Career modu, učestvovati u online turnirima ili se upustiti u dugotrajne avanture u Ultimate Team modu. Bez obzira na izbor, igrači će se suočiti sa izazovima koji dolaze sa takmičenjem na najvišem nivou.

Ova igra je obogaćena novim elementima koji čine igru još zabavnijom. Unapređeni AI protivnika pruža veću inteligenciju u napadu i odbrani, a režim kreiranja igrača pruža mogućnost personalizacije i stvaranja sopstvenih virtuelnih fudbalskih ikona.

Uz sve ovo, nudi i brojne licencirane lige, klubove i stadione širom sveta, pružajući igračima autentično fudbalsko iskustvo. Bez obzira da li ste fanatik fudbala ili casual igrač, FIFA 23 je igra koja će vas oduševiti svojom dubinom, realizmom i izazovima koji će vam testirati veštine i strategije na terenu.

Zgrabite svoj kontroler i zakoračite na teren gde će vam se pružiti prilika da postanete vrhunski virtuelni fudbaler i iskusite strast i uzbuđenje najpopularnijeg sporta na svetu.

 

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Sport

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 3