EA SPORTS WRC Xbox X/S

EAN: 5035223125167
GB Code: \
Kategorija:

6.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

EA SPORTS WRC Xbox X/S je igra koju je reli zajednica čekala godinama: prva zvanična igra Svetskog reli šampionata razvijena od strane Codemastersa – tvoraca čuvenih serija igara Colin McRae Rally i DiRT.

Kada je objavljeno 2020. godine da je Codemasters stekao zvaničnu licencu za WRC, 2023. godina se činila bolno dalekom. Od tada je čak i Electronic Arts preuzeo Codemasters.

Ali nova igra, EA SPORTS WRC Xbox X/S, je samo dva meseca daleko sa datumom izlaska u petak, 3. novembra, i sada su otkriveni početni detalji lansiranja!

Prva prava reli igra nove generacije (dostupna samo na PlayStation 5, XBOX Series X|S i PC), EA Sports WRC obećava „duže, detaljnije etape“ nego ikada pre sa 18 zvaničnih WRC lokacija i preko 600km staza koje treba savladati.

Iako još nije objavljena puna lista, u igri će biti prikazano 68 automobila iz bogate istorije WRC-a – uključujući sva tri Rally1 automobila iz 2023. godine, razne Rally2 i Rally3 mašine koje su pogodne za podršku kategorijama, kao i World Rally Cars, mašine iz Group A i B, Super 2000 automobili i voljeni automobili sa prednjim pogonom iz Super 1600 i F2 Kit Cars klasa.

Model upravljanja i podešavanja automobila, kako se navodi, takođe je unapređen nakon konsultacija sa različitim vozačima, uključujući i Jona Armstronga, koji radi za EA kao dizajner igara.

Ali možda je najveća vest nova opcija „Builder“, koja igračima omogućava da izgrade svoj sopstveni moderni reli automobil. Birajući šasiju, karoseriju i mehaničke delove pre nego što prilagode unutrašnjost i spoljašnost pomoću uređivača dezena.

Funkcija „Clubs“ iz prethodnih igara DiRT Rally je prenesena u EA Sports WRC gde se mogu organizovati privatna takmičenja. Ali tu će biti i nova dnevna opcija „Moments“ u igri, koja igračima pruža priliku da ponovo dožive ključne trenutke iz 2023. godine, kao i neke od klasičnih trenutaka iz WRC-a.

Ross Gowing, stariji kreativni direktor u Codemastersu, izjavio je: EA Sports WRC je najčistija forma auto-moto sporta gde je svaka etapa borba protiv vremena, terena i samog sebe.

„Ovo je reli igra koju smo oduvek želeli da napravimo, kombinujući duboko znanje i ekspertizu našeg studija sa snagom zvanične WRC licence koja predstavlja vrhunac reli motorsporta.

„Novi motor igre nam je omogućio da gurnemo reli do granica onoga što se smatra mogućim, a dodatne opcije, uključujući Builder i Moments, daju igračima još više načina da interaguju sa sportom koji vole.“

Igrači mogu doći do svojih kopija EA SPORTS WRC Xbox X/S već od 3. Novembra.

Specifikacija

Platforma

Xbox Series S, Xbox Series X

Žanr

Sport, Vožnja

Izdavač

Codemasters, Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 3