EA SPORTS UFC 5 Xbox X

EAN: 5030934125260
GB Code: \
Kategorija:

9.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

EA SPORTS UFC 5 Xbox X je igra koja je razvijena na EA-ovom Frostbite engine-u i ima novi „Real Impact System“ gde se dinamično prikazuje oštećenje lica svakog borca tokom borbe. EA takođe tvrdi da novi engine omogućava bolju fluidnost i fiziku čestica, pa će znoj i krv realistično kapati i prskati. Ako vam to zvuči zabavno onda je ovo igra za Vas. Vaši omiljeni borci sada imaju neuporedivo sličnosti sa stvarnim osobama kako bi upotpunili vernost okoline sledećeg nivoa, što će učiniti da njihov ulazak u oktagon liči na glavni događaj pay-per-viewa (PPV). Potpuno novi Real Impact System donosi intenzitet i strategiju borbe u život, pošto posekotine i udarci koje apsorbujete mogu uticati na pokretljivost, odbranu, izdržljivost i mnogo više.

Ako pretrpite previše štete, lekar može prekinuti borbu. Za ljubitelje borbe na zemlji, Seamless Submissions čine grčenje fluidnijim i realističnijim nego ikad pre. A ako volite da se divite svom delu, nove Cinematic K.O. Replays beleže završetke borbe u svojoj surovoj slavi. EA SPORTS UFC 5 Xbox X se ažurira novim sadržajem, funkcijama i izazovima tokom svakog meseca u skladu sa stvarnim UFC događajima. Takođe, Alter Egos nude nove verzije vaših omiljenih boraca svakog meseca. Donesite sledeću evoluciju borbenih igara kući sa UFC 5.

REAL IMPACT SYSTEM

Šta čini MMA borbu? To su ulog, tehnika, drama i čista stvarnost trenutka. EA SPORTS UFC 5 Xbox X to zabeležava sa više autentičnih detalja nego ikada ranije, od nadogradnji grafičkih animacija koje daju novi život, sistema oštećenja koji kombinuje brutalnost i strategiju borbe, nadogradnji igranja koja čini akciju još fluidnijom i realističnijom, i mnogo toga više.

NOVI UDARCI I REAKCIJE NA POGODKE

To je evolucija udaraca. UFC 5 ima potpuno nove animacije za laktove u borbi na tlu, okretne napade i mnoge druge udarce, udarce nogama, kolena i laktove. Osim toga, nove animacije udaranja emuliraju teške udarače, profesionalne kickbokserke i još mnogo toga, pružajući vam potpuno nove načine za borbu na nogama. Takođe, nove animacije i fizika reakcija na pogodke osiguravaju da osetite udarac čistog povezivanja.

SEAMLESS SUBMISSIONS

Novi Seamless Submissions funkcioniše kao prepravljena ekstenzija postojećih sistema grčenja sa bržim animacijama i bez mini-igara. Početnici mogu koristiti Grapple Assist za pomoć na podlozi, dok će veterani imati nove dubine da istraže i uživaju. Nove tehnike grčenja koje pružaju, autentičniji borbeni stil na zemlji.

Specifikacija

Platforma

Xbox Series S, Xbox Series X

Žanr

Borilačka, Sport

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 16