EA SPORTS FC24 Nintendo Switch

EAN: 5035225125127
GB Code: SW071
Kategorija:

4.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

EA SPORTS FC24 Nintendo Switch predstavlja novu eru Svetskog fudbala sa preko 19.000 potpuno licenciranih igrača, preko 700 timova i više od 30 liga igraju zajedno u najautentičnijem fudbalskom iskustvu ikada stvorenom.

Osetite bližu povezanost sa igrom zahvaljujući tri cutting-edge tehnologije koje pružaju nezabeležen realizam u svakom meču: HyperMotionV**, PlayStyles optimizovane od strane Opte i revolucionarni Frostbite Engine.

HyperMotionV snima igru onakvom kakva se stvarno igra, koristeći volumetrijske podatke iz preko 180 muških i ženskih profesionalnih mečeva kako bi se osiguralo da se kretanje u igri tačno odražava realnu akciju na terenu.

PlayStyles daju dimenziju igračima, interpretirajući podatke iz Opte i drugih izvora u signature sposobnosti koje povećavaju realizam i individualnost svakog igrača.

Revulucionarni Frostbite Engine pruža Svetski Fudbal u detaljima koji izgledaju stvarno, donoseći novi nivo uronjenosti u svaki meč.

Razvijajte klupske legende i unapređujte svoje igrače sa potpuno novim Ultimate Team Evolutions, i dovedite fudbalerke na teren zajedno sa muškarcima dok stvarate svoj san XI.

Napišite svoju priču u menadžerskoj i igračkoj karijeri, i pridružite se prijateljima na terenu sa cross-play*** u klubovima i VOLTA FOOTBALL-a.

EA SPORTS FC24 Nintendo Switch je sledeće poglavlje u inovativnoj budućnosti fudbala.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Simulacija, Sport

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 3