Dying Light 2 Stay Human PS4

EAN: 5902385108997
GB Code: PS4G222
Kategorija:

4.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Dying Light 2 Stay Human PS4 je akciona igra u kojoj igrači preuzimaju ulogu lika koji se bori za opstanak u postapokaliptičnom svetu. Igra se odvija u gradu koji je pretrpeo strašnu epidemiju i u kojem igrači moraju pronaći hranu, vodu i oružje dok se bore protiv zombija i drugih neprijatelja.

Glavna karakteristika ove igre je fleksibilnost, igrači će donositi odluke koje će uticati na razvoj priče i odnos sa NPC likovima, kao i na krajnji ishod igre. Svaka odluka koju igrač donese imaće uticaj na svet igre, pa čak i na krajnji ishod priče.

Igra je opremljena prekrasnom grafikom koja pruža realističan doživljaj opustošenog sveta, a igrači će uživati u brzom i dinamičnom tempu igre koji zahteva brze reflekse i taktičko razmišljanje.

Dying Light 2 Stay Human PS4 takođe nudi mogućnost igranja u režimu kooperativnog igranja, u kojem igrači mogu sarađivati ​​i boriti se zajedno protiv neprijatelja.

Ova igra će privući ljubitelje akcionih igara i postapokaliptičnih priča, a fleksibilnost i mogućnost donošenja odluka pružaju dodatni izazov i zanimljivost.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Horor

Izdavač

Techland

Preporučeni uzrast

Pegi 18