DreamWorks All-Star Kart Racing PS5

EAN: 5060968301446
GB Code: PS5G89
Kategorija:

4.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

DreamWorks All-Star Kart Racing PS5 ili zvezdani ansambl nekih od vaših omiljenih likova iz DreamWorks donosi zabavu i veselje visokobrzinskoj trci kartinga kao nikada ranije! Takmičite se na 20 različitih staza inspirisanih DreamWorks svetom, uključujući Šrekovu močvaru, zoološki vrt u Njujorku iz Madagascar-a, Ostrvo Berk i još mnogo toga! 20 najikonističnijih DreamWorks likova: Šrek, Po, Tigrica, Mačak u čizmama, Hiccup, Astrid, Beba Šef i drugi omiljeni junaci svi se okupljaju u iskustvu trke kartinga kakvo još nije viđeno.

Ključne funkcije igre:
– ZVEZDANI ANSAMBL DREAMWORKS LIKOVA: Koga ćete izabrati? Sa omiljenim likovima kao što su Šrek, Po, Tigrica, Beba Šef, Mačak u čizmama, Hiccup i Astrid, teško će biti odabrati samo jednog.

– 20 SJAJNIH KARTOVA: Svaki kart crpi svoj jedinstveni dizajn iz jedinstvene ličnosti svog DreamWorks lika-vozača! Dodajte lični pečat na kart sa stotinama kombinacija delova i dodataka kako biste se uspinjali na viši nivo!

– TRKA KROZ IKONIČNE LOKACIJE: Budite preneseni u fantastične svetove dok jurite, menjačete brzine, skačete i driftujete kroz staze inspirisane vašim omiljenim DreamWorks filmovima: Kraljevstvo Daleko Daleko od Šreka, Grad Bergen iz Trollova, Beba Corp iz Beba Šefa, Njujorški zoološki vrt iz Madagaskara i mnoge druge!

– TROLLOVI KAO DOMAĆINI TRKE I POWER-UP-OVI: Poppy, Branch, Barb, Cooper i drugi iz šarenog sveta DreamWorks Trollova nisu samo odlični domaćini za svaku trku, već vam pomažu da postignete prave note za uspeh na trkalištu sa svojim potencijalom za power-up. Skupljajte ih da vam se pridruže tokom svake trke za posebna iznenađenja!

– ISKORISTITE MOĆ ČAROBNIH STAZA: Pogodite čarobne prekidače na stazi kako biste otkrili skrivene prečice. Produžite ove čarobne staze pogadjajući više prekidača u serijama!

– VIŠE REŽIMA TRKANJA: Odličan online i split-screen lokalni multi-plejer za neprekidnu akciju koju će cela porodica voleti.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Kart vožnja, Vožnja

Izdavač

GameMill Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 3