Bassmaster Fishing Deluxe 2022 PS5

EAN: 5060206691186
GB Code: PS5G81
Kategorija:

1.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Bassmaster Fishing Deluxe 2022 PS5, zvanična video igra B.A.S.S.-a, stiže ovog jeseni, donoseći uzbuđenje takmičenja u lovu na krupnu bas ribu na PC-u. Zaronite u potpuno licencirani sadržaj iz serije Bassmaster, od amaterskih do elitnih događaja. Upravljajte sponzorima, opremite svoj san setup i prilagodite izgled svog ribolovca kako biste se suočili sa serijom Bassmaster.

Prvi put ikada, takmičite se kao ili izazovite profesionalne ribolovce sa Elite tura na 8 različitih stvarnih lokacija. Penjite se na lestvici, zaradite svoje sponzore i napredujte kroz svoju B.A.S.S. karijeru kako biste postali šampion Bassmaster Classic-a. Ili se otisnite na vodu i takmičite se sa drugim igračima u različitim potpuno novim režimima masovnog višeigračkog moda kako biste osvojili globalne rang liste.

Pokretana Unreal Engine-om, izgubićete se u prelepim okruženjima, sa raznovrsnim vrstama riba i raznovrsnim opremama koje će vas potpuno uroniti u svet Bassmaster-a. Izazov ne prestaje sa Bassmaster Classic-om, već savladajte sezonske izazove unutar igre kako biste sakupili kozmetičke predmete i opremu, tako da možete pokazati svoje veštine pri ribolovu na jezeru.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Sport

Izdavač

Dovetail Games

Preporučeni uzrast

Pegi 3