Asterix & Obelix XXL – Collection (PS4)

EAN: 3760156487052
GB Code: PS4G204
Kategorija:

3.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Asterix & Obelix XXL – Collection (PS4) je kolekcija koja sadrži tri igre iz popularne franšize. Ove tri igre su Asterix & Obelix XXL 2, Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir i Asterix & Obelix XXL Romastered.

U Asterix & Obelix XXL 2, igrači preuzimaju ulogu Asterixa i Obelixa dok se bore protiv Rimljana u avanturi koja obuhvata mnoge lokacije širom sveta. Igra ima akciono-orijentisanu igru, a igrači će morati da koriste različite sposobnosti svojih likova da bi se probili kroz neprijatelje.

Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir je avanturistička igra u kojoj Asterix i Obelix istražuju nove teritorije i susreću nove likove, dok pokušavaju da spreče zlikovce da ukradu kristal Menhir, koji ima neopisivu moć.

Asterix & Obelix XXL Romastered je nova verzija originalne igre iz 2003. godine. Igrači će ponovo preuzeti uloge Asterixa i Obelixa dok istražuju svet ispunjen rimskim vojnicima, lovcima na blago i drugim preprekama.

Kolekcija takođe uključuje dodatne sadržaje kao što su dokumentarci, muzika i umetnički radovi koji nude uvid u stvaranje ovih igara.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Avantura, Dečija

Izdavač

Microids

Preporučeni uzrast

Pegi 7