Asterix and Obelix Slap them All! 2 PS5

EAN: 3701529501562
GB Code: PS5G75
Kategorija:

4.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Skroman seoski život Asteriksa, Obeliksa i ostalih seljana prekida naglim dolaskom Žastforksija, koji je došao tražeći pomoć. Otkriva da je njegov otac, Dablheliks, zatvoren zbog krađe koju nije počinio…

Lutecijski orao, dragoceni zlatni simbol rimske legije, upravo je ukraden, a nevin čovek je završio u zatvoru! Asteriks obećava da će istražiti i moli Žastforksija da ostane siguran u selu. Dva galska ratnika kreću prema Lutešu kako bi dobili više informacija od poznanika koji je dobro obavešten o glasinama i spletkama grada… I naravno, neće pronaći odgovore na svom dugom putovanju bez zdrave doze šamara!

Asterix and Obelix Slap them All! 2 PS5 je igra borbe ispunjena šamarima s originalnom pričom. Posetićete mnoga različita mesta tokom puta: zaboravljene ruševine u mutnoj šumi, najveći rimski logor ikada, pa čak i Luteš… Putovanje prema udaljenim zemljama, ispunjeno raznolikim okolinama, obeleženo brojnim susretima i, naravno – sa velikim brojem šamara! Sve to uz originalne animirane scene koje oživljavaju priču!

Asteriks & Obeliks – Šamari svima! 2 podiže borbu na sledeći nivo sa više neprijatelja i bosova, kao i mnogim novim značajkama i poboljšanjima igranja. Osim njihovih jedinstvenih poteza koje mogu „napuniti“ i dinamičnijih i fluidnijih borbi, Asteriks i Obeliks takođe imaju koristi od Furioznog moda i razornog Ultimate napada. Da ne pominjemo mogućnost uništavanja određenih elemenata u okolini i bacanja bačvi ili menhira u borbi!

Rimljani i svi drugi neprijatelji bolje da se paze!

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Avantura

Izdavač

Microids

Preporučeni uzrast

Pegi 3