Assassins Creed Mirage PS4

EAN: 3307216257684
GB Code: PS4G277
Kategorija:

6.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Assassin’s Creed Mirage je akcijsko-avanturistička igra sa elementima prikradanja, namenjena da podseća na starije naslove iz serijala Assassin’s Creed, fokusirajući se više na linearnu priču i smanjujući broj elemenata igre uloga koji su prisutni u nedavnim delovima serijala. Parkur, borba u bliskoj borbi i prikradanje su osnovni elementi igre. Za misije ubistava, Mirage koristi dizajn „Crne kutije“ koji smo prethodno videli u Assassin’s Creed Unity i Assassin’s Creed Syndicate, gde igrači moraju istraživati okolinu kako bi pronašli različite načine da pristupe i eliminišu svoje ciljeve.

Igra se pretežno dešava u gradu Bagdadu, koji je podeljen na četiri distrikta, uključujući Okrugni grad, Kark, Abasiju sa svojom Kućom Mudrosti i Harbiju, ali takođe sadrži i Alamut, tvrđavu sedište Skrivenih. Bagdad je znatno manji od svetova nedavnih naslova Assassin’s Creed, bliži veličini Pariza iz Unity i Konstantinopolja iz Revelations, respektivno.

Slično prethodnim protagonistima iz serijala Assassin’s Creed, glavni lik, Basim, raspolaže velikim arsenalom oružja i alatki, uključujući karakteristični Assassin Hidden Blade, dimne bombe, noževe za bacanje i otrovne strelice. I oružja i alatke mogu se nadograđivati putem veština, što omogućava primenu različitih efekata na njih. Basim takođe ima pristup Eagle Vision sposobnosti i ptici saputnici po imenu Enkidu (po liku iz epa Gilgameš), istočnom carskom orlu koji se koristi za izviđanje okolnih područja. Za razliku od prethodnih igara serijala Assassin’s Creed koje su imale ptice saputnice, neprijateljski strelci mogu otkriti i pucati na Enkidua.

Mirage uvodi novu sposobnost nazvanu „Fokus Assassin“, koja igraču omogućava eliminisanje više neprijatelja istovremeno i puni se izvođenjem prikradenih ubistava. Kada se sposobnost aktivira, vreme se zaustavlja i igrač može označiti do pet neprijatelja koji će zatim biti automatski ubijeni od strane Basima jedan za drugim. Druga nova funkcija su razni štapovi raspoređeni po Bagdadu, koji se mogu koristiti za prelazak širokih provalija. Pored toga, animacije kretanja i trčanja su poboljšane kako bi se unapredila pokretljivost i fluidnost, uz tim za razvoj koji je crpeo inspiraciju iz „samuraja, nindži, pa čak i Džedaja do određene tačke“.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Borilačka, Stealth, Taktička

Izdavač

Ubisoft

Preporučeni uzrast

Pegi 18